Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Eibergen

Eibergen, Nederland

vakantiehuis-eibergenvakantiehuis-eibergenvakantiehuis-eibergenvakantiehuis-eibergenvakantiehuis-eibergen
Favoriet 
 
 

v.a. 1.609

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren
  • Max. 18 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis Eibergen in Eibergen

Eigentijds buitenhuis in de Achterhoek voor groepen tot 18 personen (9 slaapkamers met eigen sanitair). Rust, ruimte en privacy zullen voor een fijn verblijf zorgen. Uniek!

Een groepsaccommodatie met een grandioos uitzicht, welke verscholen ligt in een prachtig bos van circa 10 hectare. Dit vakantiehuis biedt plaats aan groepen tot en met 18 personen en telt 9 slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van een eigen sanitaire ruimte met toilet en douche. Met natuurgebieden als “De Leemputten” en “Het Duitse Zwillbrocker Venn” (bekend vanwege zijn kolonie flamingo's en meeuwen) op nog geen kilometer afstand, is deze vakantiewoning een ideaal uitgangspunt voor wandel- en fietstochten.

Een groepsaccommodatie in Gelderland met alle slaapkamers voorzien van eigen sanitair

Deze woning is geheel gelijkvloers en telt 9 slaapkamers, allen voorzien van een eigen sanitaire ruimte, waarbij 1 sanitaire ruimte is aangepast ten behoeve van mindervaliden. De woon- en eetkamer zijn ruim opgezet en sfeervol ingericht. In de luxe en royale keuken is het een feest om te koken. De keuken is van alle denkbare gemakken voorzien met onder meer 2 koelkasten, 2 inductiekookplaten, 2 vaatwassers, 2 gootstenen, 2 ovens, een magnetron, 2 koffiezetapparaten, een Senseo-apparaat en een diepvries. Zowel de accommodatie als het terrein zijn rolstoeltoegankelijk.  De woning is geschikt voor jong én oud. Er is nauwelijks verkeer in de omgeving en een deel van de tuin rondom de vakantiewoning is omheind zodat kinderen rustig en veilig buiten kunnen spelen. Vanuit alle vertrekken heb je een schitterend uitzicht over de landerijen en bossen. Aan de voorkant van deze groepsaccommodatie is een sfeervolle, overdekte veranda aanwezig zodat u hier optimaal van kunt genieten. Menig groep heeft al verschillende dieren als reeën, roofvogels, eekhoorns, fazanten en konijnen in de tuin voorbij zien komen.

Samen varen op de grachten

De landelijke omgeving is populair bij wandelaars en fietsliefhebbers maar heeft ook enorm veel mogelijkheden in de directe nabijheid voor uitstapjes of activiteiten, o.a.: natuurstrandjes, zwembaden, pitch & putt golf in Groenlo, bierproeverij bij Grolsch Brouwhys de Lange Gang in Groenlo, varen op de grachten van Groenlo, wijnproeverij bij wijngaard Schepershof in Groenlo, kinderspeelparadijs Megapret in Lievelde, belevingspark Hof van Eckberge in Eibergen, grootste doolhof van Nederland in Ruurlo, Klimbos Achterhoek in Ruurlo, pretpark Waarbeek in Hengelo. Winkelen, bioscoop of theater doe je al binnen 15 autominuten in Winterswijk en in ca. 30 autominuten in Enschede of Doetinchem.

Huisje huren in Gelderland? Bekijk ook de andere

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor zorggroepen


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 24-06-2024 t/m 28-06-2024 (4 dagen) 1.749,-   Boek
Van 01-07-2024 t/m 05-07-2024 (4 dagen) 1.749,-   Boek
Van 08-07-2024 t/m 12-07-2024 (4 dagen) 1.749,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna