Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ2319 Natuurhuisje in Koudekerke-Dishoek

Koudekerke-Dishoek, Nederland

vz2319-natuurhuisje-in-koudekerke-dishoekvz2319-natuurhuisje-in-koudekerke-dishoekvz2319-natuurhuisje-in-koudekerke-dishoekvz2319-natuurhuisje-in-koudekerke-dishoekvz2319-natuurhuisje-in-koudekerke-dishoek
Favoriet 
 
 

v.a. 258

  • Beoordeeld met een 9.3
  • 5 sterren
  • Max. 3 personen

Bekijk vrije data

VZ2319 Natuurhuisje in Koudekerke-Dishoek in Koudekerke-Dishoek

3-Persoons natuurhuisje in Koudekerke-Dishoek

Dit natuurhuisje biedt u de mogelijkheid om in luxe te kamperen, zonder dat u overtollige bagage mee hoeft te nemen. Dt huisje is geschikt voor de vakantieganger die de voorkeur geeft aan een compact verblijf in een agrarische en natuurlijke omgeving. De groene omgeving met vele 'peppels' (populieren), waaraan de boerderij zijn naam te danken heeft, zorgt voor een rustgevende sfeer. Het vakantieoord beschikt over een groene tuin van meer dan 1500 m2 met speelvoorzieningen en zitjes in de zon af schaduw. De tuin is voor gemeenschappelijk gebruik. Tegelijkertijd zijn er in de buurt volop mogelijkheden voor sportievelingen: zij kunnen er fietsen, vissen, surfen, zeilen, paardrijden, strandsporten en meer.

Ontwaak met het geluid van fluitende vogels en een zacht briesje dat door de open ramen waait. Terwijl je uit bed stapt, worden je ogen getrakteerd op een panorama van uitgestrekte landerijen. Na een dag vol avontuur kun je ontspannen op het terras van je natuurhuisje, terwijl je geniet van een adembenemend uitzicht op de omringende landerijen. Het agrarische uitzicht vanuit je natuurhuisje is als een schilderachtig tafereel.


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 413,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 413,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 413,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn