Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ733 Studio Vlissingen

Vlissingen, Nederland

vz733-studio-vlissingenvz733-studio-vlissingenvz733-studio-vlissingenvz733-studio-vlissingenvz733-studio-vlissingen
Favoriet 
 
 

v.a. 436

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

VZ733 Studio Vlissingen in Vlissingen

Studio met uniek zeezicht, voor 1 tot 4 personen.

Mooie, gezellige en nieuwe studio, gelegen direct aan zee (met adembenemend zeezicht overal vanuit de studio) in de historische stad Vlissingen! De studio is gelegen op de begane grond, maar door de hoge ligging (bovenop de boulevard) heeft u toch een schitterend uitzicht op zee. Vanaf de bank (en uw bed) en de buitenbank kunt u de boten zien langsvaren terwijl u geniet van het gerieflijke van de studio. De studio is zuidgericht gelegen aan de zonnige Boulevard van Vlissingen op het schiereiland Walcheren (zonnigste stad van Nederland). Nergens in Europa varen de zeeschepen zo dichtbij de kust (dagelijks meer dan 100 boten)! 

De studio is gelegen op de begane grond en is voorzien van alle gemakken, waaronder een luxe en volledig ingerichte keuken en badkamer. De studio is gezellig en comfortabel ingericht, ruime woon/slaapkamer (18 m2) met tweepersoonsbed en een slaapbank (2 persoons). Alle ramen kunnen helemaal open, zodat u heerlijk van de zon kunt genieten (gunstige zonligging, zuidgericht). Ook buiten kunt u heerlijk zitten op een ruime houten bank met tafel (behoort tot de studio). Er is een ruime (apart vertrek) keuken (10 m2) met eettafel. De luxe keuken (o.a. graniet aanrechtblad) is voorzien van alle apparatuur, waaronder koelkast, vaatwasser, oven en magnetron. De nieuwe ruime badkamer is voorzien van een nette douche, apart toilet en wastafel. 

Studio met uniek zeezicht, voor 1 tot 4 personen. Aan de Boulevard (300 meter van de studio begint het strand) en vanaf de Boulevard van Vlissingen tot aan Zoutelande en verder tot Domburg vindt u kilometer aaneengesloten schone zandstranden voorzien van strandwacht en verhuur strandbenodigdheden. De Vlissingse stranden zijn gelegen op het zuiden en vlakbij de vaargeul naar Antwerpen, zodat u naast het optimaal genieten van de zon, ook de (dicht langs de kust) langsvarende schepen kunt bewonderen. De studio is gelegen op 100 meter van het Bellamypark (plein met veel restaurants en café's). Uniek is ook de ligging direct aan het winkelcentrum. Alle denkbare faciliteiten op allerlei gebied (eten, drinken, )


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 771,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede