Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ1180 Vakantiehuis in Kamperland

Kamperland, Nederland

vz1180-vakantiehuis-in-kamperlandvz1180-vakantiehuis-in-kamperlandvz1180-vakantiehuis-in-kamperlandvz1180-vakantiehuis-in-kamperlandvz1180-vakantiehuis-in-kamperland
Favoriet 
 
 

v.a. 1.002

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

VZ1180 Vakantiehuis in Kamperland in Kamperland

6-Persoons Vakantiehuis in Kamperland

Luxe villa met panoramisch uitzicht op het Veerse Meer.

Op deze prachtige locatie, direct aan de oever van het Veerse Meer, ligt deze splinternieuwe villa voor 6 personen. Vanuit uw villa kunt u genieten van alle activiteiten op het water. Jachten, zeilboten en windsurfers kruisen elkaar. Maar het is ook een plek die rust uitademt, waar u ontspannen aan de dag begint en 's avonds na een dag op het meer of na een heerlijke stranddag betoverd wordt door een prachtige zonsondergang. 's Ochtends kunt u hier rustig wakker worden bij de stilte van het meer om daarna met de hele familie in de zon te ontbijten. Een heerlijke start van uw vakantiedag. 

De historische steden zoals Goes, Middelburg, Zierikzee en Vlissingen zijn makkelijk bereikbaar voor een cultureel uitstapje of om lekker te shoppen. Een bezoek aan Veere en Vrouwenpolder is ook zeker de moeite waard! In de periode mei t/m september kunt gebruik maken van het voet-/fietsveer tussen Kamperland en Veere. Verder kunt heerlijk wandelen door de natuurgebieden en mooie fietstochten maken door het polderlandschap. 

-Minimale leeftijd van hoofdboeker 30 jaar 


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn