Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Kamperland

Kamperland, Nederland

vakantiehuis-kamperlandvakantiehuis-kamperlandvakantiehuis-kamperlandvakantiehuis-kamperlandvakantiehuis-kamperland
Favoriet 
 
 

v.a. 860

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis Kamperland in Kamperland

Op een prachtige locatie en grenzend aan het Nationaal Park De Oosterschelde ligt deze sfeervolle en moderne dubbele vakantiewoning met een zonnig terras aan de zuidwestkant.

Op een prachtige locatie en grenzend aan het Nationaal Park De Oosterschelde ligt deze sfeervolle en moderne dubbele vakantiewoning met een zonnig terras aan de zuidwestkant. Deze vakantiewoning is ingericht voor 6 personen en gelegen op de tweede rij vanaf het water. Uniek aan deze woning is de woonkamer die zich op de eerste verdieping bevindt, waardoor je aan de ene kant een prachtig uitzicht heeft op de jachthaven en de Oosterschelde en aan de andere kant uitkijkt op de uitgestrekte polders van Noord-Beveland. In de zomer zijn de slaapkamers op de begane grond aangenaam koel. Het huis ligt op een van de rustigste plekken in het park en biedt niet alleen de perfecte locatie voor een ontspannen, maar ook actieve vakantie.

Vakantiehuis in Zeeland met uitzicht op het water

De woning heeft 3 slaapkamers met veel bergruimte. Luxe ecodown dekbedden bieden extra slaapcomfort. Een slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, de tweede is uitgerust met twee eenpersoonsbedden en de derde met een stapelbed. Er zijn twee badkamers; één badkamer met een dubbele wastafel, toilet en regendouche en een badkamer met wastafel, toilet en regendouche. Er is ook een apart gastentoilet op de eerste etage. 
De trap leid je naar de prachtige woonkamer. Er is een grote digitale flatscreen-tv met SMART TV en extra Duitse tv-zenders, een radio-cd-speler met USB- en Bluetooth-functie en een Qi-station voor uw mobiele telefoon. Daarnaast is er ook het extra vergrote balkon met comfortabel tuinmeubilair, een parasol en 2 ligstoelen. U kunt hier genieten van een eindeloos uitzicht over het water na een prachtige dag op het strand, totdat de zon ondergaat.
De open keuken biedt voorzieningen zoals een combimagnetron, een vaatwasser en een koelkast met vriesvak. Vooral koffieliefhebbers krijgen waar voor hun geld en kunnen kiezen uit twee capsulekoffiemachines (Tassimo en Caffissimo), een Pad Senseo-koffiezetapparaat en een filterkoffiemachine. Een wasmachine, droger, strijkplank en strijkijzer zijn beschikbaar in de berging. Voor de lange zomeravonden staat er in de tuin een picknicktafel met banken en een grote barbecue.

Waterplezier voor het hele gezin

Wanneer je je vakantie in dit park doorbrengt, heb je geen auto nodig. Het park biedt voorzieningen zoals een kleine supermarkt, een restaurant en zelfs een subtropisch zwemparadijs (tegen betaling) met waterplezier voor het hele gezin. Het fijne zandstrand ligt op slechts een paar minuten loopafstand.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.046,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.110,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn