Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Hoog-Keppel

Hoog-Keppel, Nederland

vakantieboerderij-hoog-keppelvakantieboerderij-hoog-keppelvakantieboerderij-hoog-keppelvakantieboerderij-hoog-keppelvakantieboerderij-hoog-keppel
Favoriet 
 
 

v.a. 2.181

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 4 sterren
  • Max. 14 personen

Bekijk vrije data

Vakantieboerderij Hoog-Keppel in Hoog-Keppel

Net over de oude IJssel verscholen in het landschap ligt deze karakteristieke boerderij. Dichtbij mooie oude stadjes als Doesburg, Bronkhorst en Zutphen. Ook de golfer komt hier niets te kort !

Deze groepsaccommodatie is zeer compleet ingericht zodat het je aan niets ontbreekt, maar is vooral buitengewoon sfeervol en karakteristiek. Ook bij slecht weer zit je hier perfect, de grote deel achter het voorhuis heeft veel ruimte. Daarnaast staat er een hartstikke leuk bakhuisje naast de vakantieboerderij waar je heerlijk kunt zitten bij de oude bakoven waarin je uiteraard nog steeds een vuur kunt stoken. De golfer kan zijn hart ophalen op de golfbaan in Hoog-Keppel op de 18-Holes golfbaan, vraag naar het gereduceerde tarief!

Groepsaccommodatie in Gelderland op de rand van de Achterhoek

Deze beschikt over een ruime keuken die van alle gemakken voorzien is (zie keuken voorzieningen). Op de begane grond vind je een grote eetkamer met houtkachel, een zitkamer eveneens met houtkachel, en een annex met een ruime sortering aan boeken en spelletjes. Tevens vind je op de begane grond een slaapkamer voorzien van wastafel. Op de gang bevinden zich maar liefst 2 toiletten en een douche. Op de bovenverdieping liggen nog eens 5 slaapkamers. Daarnaast is er een tussenkamer waar een kinderbedje en commode staat. Op deze verdieping vind je maar liefst 2 badkamers en een extra separaat toilet. Naast de keuken is een overkapping zodat je ook met slechter weer heerlijk droog zit. En de ruime tuin en het prachtige uitzicht garanderen je een optimale privacy.

Ruime groepsaccommodatie op de rand van de Achterhoek


 Vanuit de vakantiewoning kun je uren lopen of fietsen langs de Oude IJssel, door de weilanden of de bossen. Direct achter het vakantiehuis bevindt zich een grote waterplas voor alle waterpret.  Fietsen en wandelen is hier prachtig, maar je zit ook zo in mooie oude stadjes als Doesburg, Bronkhorst en Zutphen. De Posbank op de Veluwe is ook met de auto goed te berijden net als Arnhem.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.433,-   Boek
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 2.433,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden