Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Finse Bungalow Luxe 8

Hollum / Ameland, Nederland

finse-bungalow-luxe-8finse-bungalow-luxe-8finse-bungalow-luxe-8finse-bungalow-luxe-8finse-bungalow-luxe-8
Favoriet 
     
     

    v.a. 458

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Finse Bungalow Luxe 8 in Hollum / Ameland

    Deze luxe, geschakelde houten bungalow is geschikt voor 8 personen. De bungalow is volledig gelijkvloers en heeft een moderne inrichting. De ruime, gezellige woonkamer is ingericht met een zithoek met televisie en een eethoek. De televisie beschikt over streamfuncties. Dit maakt het mogelijk om apps van je telefoon of tablet direct op het scherm van de televisie te bekijken. Je maakt hierbij gebruik van je eigen accounts. De open keuken is ingericht met onder andere een inductie kookplaat, een vaatwasser, een combimagnetron, een koffiezetapparaat en een waterkoker. Er zijn 4 slaapkamers. Elke slaapkamer is ingericht met 2 eenpersoonsbedden. De bungalow heeft 2 badkamers. De grootste slaapkamer heeft een aangrenzende badkamer met een dubbele wastafel, een douche en een toilet. Via de hal is de andere badkamer bereikbaar. Deze is ingericht met een wastafel en een douche. Tegenover deze badkamer is een apart toilet aanwezig. De tuin ligt op het zuiden en heeft een groot terras. Een loungeset en 4 zonneligbedden maken het mogelijk om optimaal van het mooie weer te genieten. Bij de bungalow is ruimte om maximaal 3 auto's te parkeren. Ook is er een laadpaal voor elektrische auto's aanwezig. Tijdens je vakantie maak je gratis gebruik van wifi. Handig: de bungalow heeft een berging met een wasmachine en een wasdroger. Er zijn standaard 2 campingbedjes en 1 kinderstoel in de bungalow aanwezig.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn