Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Heythuysen

Heythuysen, Nederland

vakantiehuis-heythuysenvakantiehuis-heythuysenvakantiehuis-heythuysenvakantiehuis-heythuysenvakantiehuis-heythuysen
Favoriet 
 
 

v.a. 1.918

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren
  • Max. 16 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis Heythuysen in Heythuysen

Deze groepsaccommodatie is een mooie uitvalsbasis voor sportieve of Bourgondische weekenden met familie of vrienden. De gehele vakantiewoning is voorzien van centrale verwarming, tv, magnetron, douche en wc, eigenzinnige inrichting en een eigen terras.

Midden in het natuurgebied "Leudal" ligt deze authentieke groepsaccommodatie voor 16 personen. Rondom is veel bos, landgoederen en landbouw. In een omgeving waar veel te zien is en waar je volledig tot rust kunt komen.

Groepsaccommodatie in Limburg, gelegen aan het bos 🏡

In de gezellige huiskamer met aansluitend terras kun je heerlijk met je groep verblijven. De extra ontspanningsruimte met spellen is fijn voor de kinderen en als voor de volwassenen. In de landelijke keuken kun je voor je groep de maaltijden bereiden en heerlijk aan de grote tafels gezamenlijk opeten. De keuken is van alle gemakken voorzien. Aansluitend op de keuken, is een groot terras. Onder de grote notenboom is het dan ook zomers goed vertoeven met je gezelschap. Op het terras is een BBQ en een vuurschaal. De grote vijver is met hekwerk afgezet, zodat de kinderen veilig buiten kunnen spelen op 25oom2 grasveld. Er zijn 7 slaapkamers, 3 badkamers en 4 toiletten. 

Samen genieten van het natuurgebied ☘️

In de omgeving zijn diverse activiteiten. Ga met de fiets of wandel erop uit om de omgeving te ontdekken, of huur een Vespa scooter. Geniet van het natuurgebied Leudal waar veel te zien is. Ontdek Roermond of de parels van Limburg in het witte standje Thorn. Attractiepark Toverland is dicht in de buurt en kun je het hele jaar door genieten van alle attracties.


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.124,-   Boek
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 2.124,-   Boek
Van 17-06-2024 t/m 21-06-2024 (4 dagen) 2.124,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg