Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ292 Chalet Sint-Annaland

Sint-Annaland, Nederland

vz292-chalet-sint-annalandvz292-chalet-sint-annalandvz292-chalet-sint-annalandvz292-chalet-sint-annalandvz292-chalet-sint-annaland
Favoriet 
 
 

v.a. 266

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

VZ292 Chalet Sint-Annaland in Sint-Annaland

Mooi 6-persoons vakantiechalet met wasmachine en internet in Sint-Annaland

Gezellig met uw partner en kinderen op vakantie in Zeeland? Dan moet u zeker eens kijken naar Sint-Annaland op Tholen waar dit mooie 6-persoons vakantiechalet te huur staat. Het is geschikt voor maximaal 6 personen en u mag maximaal één hond meenemen. Door de omheinde tuin en aanwezige wasmachine maakt het de ideale vakantie met kinderen en huisdier.

Het gemoedelijke Chaletpark De Krabbenkreek biedt veel rust en ruimte en is keurig verzorgd waardoor u zich er helemaal op uw gemak zult voelen. Heerlijk genieten van al het moois op Tholen dat u gemakkelijk te voet of op de fiets kunt verkennen via de vele uitgezette routes. Vlakbij is er een strandje waar het heerlijk zwemmen is in het heldere water. Voor watersportactiviteiten kunt u dan weer terecht bij de Grevelingen of de Oosterschelde.

Op het park is een restaurant en recreatieruimte aanwezig en in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij gezellige restaurantjes en eetgelegenheden en de supermarkt is ook niet ver. Een bezoekje aan de er naast gelegen jachthaven is ook zeker de moeite waard. Waarom nog wachten met het huren van dit ruime 6-persoons vakantiehuis op het kindvriendelijke en huisdiervriendelijke park in Sint-Annaland op Tholen?

Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 01-04-2024 t/m 05-04-2024 (4 dagen) 524,-   Boek
Van 15-04-2024 t/m 19-04-2024 (4 dagen) 508,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn