Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Heino

Heino, Nederland

vakantiehuis-heinovakantiehuis-heinovakantiehuis-heinovakantiehuis-heinovakantiehuis-heino
Favoriet 
 
 

v.a. 2.577

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 4 sterren
  • Max. 200 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis Heino in Heino

Bij Heino vind je een groot en bijzonder leuk park voor kinder- en jeugdgroepen. Het 16 ha. grote terrein bevindt zich in een bosrijke omgeving. Er zijn 24 groepsaccommodaties (huizen van 18-50 personen) beschikbaar. G...

Het grote terrein van 16 hectare is ideaal voor het organiseren van alle soorten kampen. Op het park staan verschillende groepsaccommodaties, geschikt voor groepen van 18-70 personen.
Deze groepsaccommodatie is alleen te reserveren voor kinder- en jeugdgroepen t/m 20 jaar en hun begeleiding (dit moet in verhouding staan tot de groep). A-B voetbalelftallen zijn helaas niet welkom. Je verblijft op basis van volpension. Let op: bij deze groepsaccommodatie werken wij altijd met beschikbaarheid op aanvraag omdat deze accommodatie geschikt is voor een beperkte doelgroep.

Een groepsaccommodatie in Overijssel met bioscoop 

Iedere groep krijgt een eigen groepshuis toegewezen met dagverblijf, slaapkamers, douches en toiletten. Voor de begeleiders zijn er 2-p. kamers aanwezig en een douche en toilet apart van de kinderen. De kamers zijn eenvoudig ingericht met stapelbedden. Op ieder bed ligt een kussen. Voor een slaapzak, dekbed, hoeslaken en kussensloop zorg je zelf. Of huur een complete dekbedset. In de groepsruimte staan tafels en stoelen en er is een klein keukenblok met koelkast (met vriesvak). In de huizen mag je niet koken. Er zijn verschillende type huizen: 18, 28, 32, 50 en 64 persoons. In het restaurant wordt 3 keer per dag een uitgebreid buffet verzorgd, inbegrepen bij ieder verblijf. Voor een snack of drankje tussendoor kun je ook terecht bij de winkel.

Bouw samen een vlot 

Op het park is van alles te doen. Het gebruik van de faciliteiten zoals bioscoop, disco, zwembad, sporthal, kampvuur zit allemaal bij de prijs inbegrepen. Ook zijn er diverse outdoor activiteiten bij te boeken zoals vlotbouwen, boogschieten, kanovaren en de Challenge Run inclusief spectaculair touwbanenparcours (vooraf reserveren). Er zijn ook leuke uitstapjes in de omgeving: fietsen of wandelen in deze mooie omgeving is zeker aan te raden. Kasteel Het Nijenhuis ligt net buiten de grens van Raalte-Heino. In de bijgebouwen wordt, naast tijdelijke tentoonstellingen, werk van 20e-eeuwse kunstenaars getoond.


De prijzen zoals hier op de site genoemd zijn van 18.00 tot 18.00 uur. Afwijkende tijden zijn ook mogelijk. Vraag bij Groepen.nl naar de mogelijkheden.

Bekijk ook de andere

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor schoolgroepen


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 5.065,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid