Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Haelen

Haelen, Nederland

groepsaccommodatie-haelengroepsaccommodatie-haelengroepsaccommodatie-haelengroepsaccommodatie-haelengroepsaccommodatie-haelen
Favoriet 
 
 

v.a. 3.243

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 44 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Haelen in Haelen

Deze groepsaccommodatie is gelegen op een unieke mini-vakantieparkje, nabij een schitterend natuurgebied in Midden Limburg. Een fijne accommodatie voor een onvergetelijk verblijf met familie, vrienden of collega's.

Deze groepsaccommodatie is gelegen op een unieke mini-vakantieparkje, nabij een schitterend natuurgebied in Midden Limburg. Een fijne accommodatie voor een onvergetelijk verblijf met familie, vrienden of collega's. Het privé vakantieparkje bestaat uit 6 comfortabele vakantiehuizen en een centraal recreatieverblijf met een prachtig groot terras dat uitkijkt op het adembenemende natuurgebied. Met in totaal 22 slaapkamers kunnen hier maximaal 44 personen verblijven, wat zorgt voor volop privacy en de voordelen van een groepsvakantie. Of je nu een gezellig familieweekend, een uitgebreide reünie of een inspirerend bedrijfsuitje wilt organiseren, dit vakantieadres is de ideale keuze!

Groepsaccommodatie in Limburg met kampvuurplaats 🏡

In het hoofdgebouw van de accommodatie vind je een luxe ingerichte groepskeuken, waar je moeiteloos heerlijke maaltijden kunt bereiden voor de hele groep. De ruime recreatiezaal is voorzien van prachtige eettafels met comfortabele stoelen, een gezellige bank om te ontspannen en een bar met vergaderruimte. Zowel de bar als de recreatieruimte hebben een knusse houtkachel die zorgt voor een warme en gezellige sfeer, zelfs als het weer even tegenzit. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 8 of 6 personen en bieden alle comfort die je nodig hebt. De 8-persoons vakantiehuizen beschikken over 4 slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel. De 6-persoons vakantiehuizen hebben 3 slaapkamers en een vergelijkbare badkamer. Daarnaast hebben de vakantiehuizen een keukentje waar je een heerlijk kopje koffie of thee kunt zetten en kunt genieten van je eigen privéruimte met zitjes. Op deze manier kun je na gezamenlijke activiteiten even tot rust komen en je terugtrekken van de drukte van de groep. Buiten is het ook heerlijk vertoeven. Op het ruime terras zijn meerdere zitplekken waar je kunt ontspannen en genieten van de prachtige omgeving. Bovendien is er een kampvuurplaats waar je gezellig rond het vuur kunt zitten en plannen kunt maken voor het volgende avontuurlijke uitje. 

Ontdek de afwisselende omgeving ☘️

Of je nu wilt genieten van de rust en schoonheid van de natuur of juist actief bezig wilt zijn met buitensportactiviteiten, de accommodatie en de omgeving bieden volop mogelijkheden voor een geslaagd verblijf.


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 4.019,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 4.019,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg