Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ972 Vakantieappartement in Breskens

Breskens, Nederland

vz972-vakantieappartement-in-breskensvz972-vakantieappartement-in-breskensvz972-vakantieappartement-in-breskensvz972-vakantieappartement-in-breskensvz972-vakantieappartement-in-breskens
Favoriet 
 
 

v.a. 410

  • Beoordeeld met een 9.3
  • 5 sterren
  • Max. 5 personen

Bekijk vrije data

VZ972 Vakantieappartement in Breskens in Breskens

5 persoons Vakantieappartement in Breskens

Bijzonder en sfeervol overnachten op een unieke locatie in Zeeland. Wilt u overnachten in Zeeuws-Vlaanderen? Als u bij ons in Zeeland komt overnachten, is dat gegarandeerd bijzonder. U verblijft namelijk bij ons op de boerderij en ligt vlak bij de koeien. Op de boerderij kunt u allerlei leuke en interessante activiteiten doen. Zo kunt u poezen knuffelen, meerijden op de tractor en een rondleiding op de boerderij krijgen.

Er zijn nog tal van andere activiteiten die u kunt ondernemen, zoals het maken van een mooie wandel- of fietstocht. Naast de verschillende activiteiten geniet u ook van veel ruimte en privacy in en rondom uw appartement. Er is genoeg vermaak voor kinderen en u komt heerlijk tot rust in het appartement. Zo zult u gegarandeerd bijzonder overnachten op deze bijzondere en kindvriendelijke boerderij in Zeeland.

Breskens is een populaire familiebadplaats met een levendig centrum en een grote moderne jachthaven. Met behulp van het fietsroutenetwerk kunt u gemakkelijk op de fiets de omgeving verkennen. De zorgvuldig geselecteerde fietspaden voeren u langs de mooiste plekjes. Ook liggen de Belgische steden Brugge en Gent niet ver weg, evenals de populaire badplaats Knokke. U zal het dus hier prima naar uw zin hebben !


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet