Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Gulpen

Gulpen, Nederland

groepsaccommodatie-gulpengroepsaccommodatie-gulpengroepsaccommodatie-gulpengroepsaccommodatie-gulpengroepsaccommodatie-gulpen
Favoriet 
 
 

v.a. 962

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 9 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Gulpen in Gulpen

Dit luxe negen persoons vakantiehuis staat op een vakantiepark, welke zich bevindt in het uiterste van Zuid-Limburg, waar het land vol ligt met leuke dorpjes. Daarnaast ligt het in het prachtige gebied van de Limburgse heuvelland. Een super uitgangspunt voor uw vakantie!

Dit luxe negen persoons vakantiehuis staat op een vakantiepark, welke zich bevindt in het uiterste van Zuid-Limburg, waar het land vol ligt met leuke dorpjes. Daarnaast ligt het in het prachtige gebied van de Limburgse heuvelland. Een super uitgangspunt voor uw vakantie!

Groepsaccommodatie in Zuid-Limburg omgeven door bomen en weiden 🏡

Ruime, luxe ingerichte woonkamer met een open haard. Er is een goed ingerichte keuken met o.a. een koel/vries-combinatie, combimagnetron en/of oven, koffiezetapparaat en/of Senseo, waterkoker en vaatwasser. Op uw eigen terras kunt u in de zomer heerlijk vertoeven. Het vakantiehuis is rolstoelvriendelijk. Beneden is er een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Boven in totaal vier slaapkamers en een toilet. Op de begane grond is een luxe badkamer met twee douches en een toilet.

Ontdek het mooie Limburgse landschap ☘️

Het landschap rondom nodigt je uit voor een heerlijke wandel of fietstocht langs de leuke plekjes. Geniet van de bloeiende boomgaarden in de lente, de warme zomeravonden, de prachtige herfstkleuren en schitterend besneeuwde weilanden! Het aanbod aan activiteiten in de omgeving is dus al met al, veel biedend, van ruige grottochten tot ontspannende huifkartochten, van culinair genot tot cultuur opsnuiven. Voor de actievelingen zijn er meer dan genoeg activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld naar de klimhal en klim zo hoog mogelijk. Daarnaast kun je golfen op de golfbaan Margraten, spanning en actie beleven in de grotten van Valkenburg. Kortom, genoeg om je energie even goed uit te razen.


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.289,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet