Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Groote Keeten

Groote Keeten, Nederland

vakantiehuis-groote-keetenvakantiehuis-groote-keetenvakantiehuis-groote-keetenvakantiehuis-groote-keetenvakantiehuis-groote-keeten
Favoriet 
 
 

v.a. 837

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis Groote Keeten in Groote Keeten

Ruim familiehuis aan de kust van Callantsoog! Een prachtig vakantiehuis op loopafstand van het strand geschikt voor acht personen met jacuzzi. Geschikt voor 8 personen!

Ben je op zoek naar een onvergetelijke groepsaccommodatie in de prachtige badplaats Groote Keeten? Zoek dan niet verder! Deze groepsaccommodatie is zo ontworpen om ervoor te zorgen dat je kan genieten van een comfortabel en plezierig verblijf.

Groepsaccommodatie in badplaats Groote Keeten met jacuzzi 🏡

Dit vakantiehuis is geschikt voor acht personen en heeft onder meer een sfeervolle ruime woonkamer, een nette comfortabele keuken met alles voorhanden om een heerlijke maaltijd te bereiden, twee badkamers, drie toiletten en vier ruime slaapkamers. Alles is recentelijk vernieuwd en als extra comfort is er een elektrische laadpaal aanwezig aan het huis om uw elektrische auto op te laden. Verder beschik je over een mooie omheinde tuin rondom het huis en niet te vergeten de heerlijke jacuzzi staat voor jullie klaar.

Geniet van de faciliteiten op het vakantiepark ✅

Het vakantiehuis bevindt zich op het rustige en ruim opgezette “Sandepark” in Groote Keeten/Callantsoog. Bij aankomst zul je direct ondergedompeld worden in vakantiesfeer. Op loopafstand bevinden zich uitgestrekte zandstranden en een prachtig duinlandschap, perfect voor ontspannen wandelingen of heerlijke fietstochten. Om de hoek van het vakantiehuis, op het park zelf, zijn er diverse speel- en wandelmogelijkheden. Zo is er een leuke speeltuin, een groot voetbalveld en een visvijver. 


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 2.021,-   Boek
Van 10-06-2024 t/m 17-06-2024 (7 dagen) 2.342,-   Boek
Van 17-06-2024 t/m 21-06-2024 (4 dagen) 2.021,-   Boek
Van 17-06-2024 t/m 24-06-2024 (7 dagen) 2.342,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid