Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Drunen

Drunen, Nederland

groepsaccommodatie-drunengroepsaccommodatie-drunengroepsaccommodatie-drunengroepsaccommodatie-drunengroepsaccommodatie-drunen
Favoriet 
 
 

v.a. 1.488

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 4 sterren
  • Max. 40 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Drunen in Drunen

De groepsaccommodatie is in landelijke stijl gebouwd , aan de rand van de Drunense Duinen met voorzieningen voor mindervaliden en veel privacy. Deze is geschikt voor families, vriendengroepen, trainingen en cursussen.

Deze groepsaccommodatie is een in landelijke stijl gebouwd verblijf in Midden-Brabant, aan de rand van het Nationale Park de Loonse en Drunense Duinen. Deze accommodatie is geschikt voor families, vriendengroepen, trainingen en cursussen. Er zijn voorzieningen voor mindervaliden. De accommodatie biedt plaats aan 40 personen.

Een groepsaccommodatie in Noord-Brabant met tuinkamer

In de groepsaccommodatie zijn 8 vier persoons slaapkamers en 4 twee persoons slaapkamers. Een kinderbedje kan op aanvraag geboekt worden. Elke kamer heeft een aansluiting voor tv en internet en een eigen douche met wastafel en toilet. Er is een sanitaire voorziening voor mindervaliden (informeer bij Groepen.nl naar de mogelijkheden) en er is een aparte toiletgroep bij de eetzaal. Er is een eetzaal met compleet ingerichte keuken en een aparte recreatie/cursusruimte met tafels en stoelen. In de tuinkamer is een zithoek met gashaard aanwezig. Het buitenterrein bestaat uit een sportveld en een buitentafeltennistafel.

Maak samen diverse fiets- en wandeltochten

De boerderij ligt direct aan het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen en is gelegen aan vele fiets- en wandelroutes, waaronder de Pelgrimsroute. Het vestingstadje Heusden is zeker een bezoek waard, zo ook de stad 's-Hertogenbosch. In de nabije omgeving zijn diverse bekende attractieparken o.a. de Efteling en de Beekse Bergen. De Oisterwijkse vennen zijn op ca. 15 km afstand.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 3.285,-   Boek
Van 17-06-2024 t/m 21-06-2024 (4 dagen) 3.285,-   Boek
Van 24-06-2024 t/m 28-06-2024 (4 dagen) 3.285,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn