Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Roggel

Roggel, Nederland

vakantiehuis-roggelvakantiehuis-roggelvakantiehuis-roggelvakantiehuis-roggelvakantiehuis-roggel
Favoriet 
 
 

v.a. 1.006

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren
  • Max. 13 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis Roggel in Roggel

Authentieke groepsaccommodatie in boerderij-stijl in het hartje Limburg. De groepsaccommodatie ligt op een sfeervol en compleet recreatiepark in Roggel. Ideaal voor familieweekendjes of meer generatie vakanties.

Ontdek dit vakantiepark! Op dit sfeervolle park is er genoeg te beleven voor iedereen! Kom lekker tot rust in één van de 13 persoons luxe vakantieboerderijen in hartje Limburg.

Een groepsaccommodatie in Limburg met sauna 

Vrijstaande luxe vakantieboerderij voor 13 personen (+ max. 2 baby's). Op de begane grond bevinden zich de living met zithoek en tv. De luxe keuken is van veel gemakken voorzien. Een royale hal met toilet en toegang tot 2 slaapkamers en badkamer met dubbele wastafel, extra toilet en stoomdouche. Op de bovenverdieping bevinden zich nog 4 extra slaapkamers, een separaat toilet en een luxe badkamer met dubbele wastafel, bubbelbad, inloopdouche en privé sauna. Daarnaast bevindt zich op de verdieping een extra badkamer met inloopdouche. Buiten bevindt zich een overdekt terras met voldoende terrasmeubilair en een royale tuin. Er is ook nog ruimte voor enkele fietsen, bolderkar of andere extra's. De hele vakantieboerderij is voorzien van vloerverwarming en per ruimte instelbaar. Draadloos internet (tegen betaling). 

Samen een dag naar de diverse strandjes 

Bij goed weer is het buiten goed vertoeven in een van de vele buitenspeeltuinen, op de adventure midgetgolfbaan en in de 'waterspeelzone'. Hier vind je naast een buitengolfslagbad een roeivijver met dagstrand vol speeltoestellen. En is het even wat minder mooi weer dan plons je lekker in het subtropisch zwembad, ga je een potje hyperbowlen of ga je op ontdekking in de sfeervolle jungle playground. Lekker eten en drinken mag natuurlijk niet ontbreken! Voor een snelle snack kun je terecht bij de cafetaria. Voor een uitgebreidere maaltijd heb je de keuze uit maar liefst drie restaurants: à la carte restaurant, het Italiaans geïnspireerde restaurant en een tafelgrill-restaurant. Bij dit vakantiepark vier je altijd vakantie!

Het park is centraal gelegen tussen de steden Venlo, Weert en Roermond. Ravijnachtige beekdalen, houtwallen, schitterende kastelen en boerderijen, wind- en watermolens, gezellige haventjes en strandjes. Dat en nog veel meer kom je tegen in dit natuurgebied. Als je op de fiets stapt, ben je zo bij het Nationaal Park De Groote Peel en bij de Maasplassen.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.006,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.076,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 1.076,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath