Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Pavilion 4

Dordrecht, Nederland

pavilion-4
Favoriet 
     
     

    v.a. 365

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Pavilion 4 in Dordrecht

    Pavilion 4 is een vrijstaand en gelijkvloers chalet dat plaats biedt aan 4 personen. In de compacte vakantiewoning vind je alles wat je nodig hebt. Zo heeft de knusse woonkamer een zithoek met televisie en een aparte eethoek. De open keuken is onder andere uitgerust met een vaatwasser, combimagnetron en een koffiezetapparaat. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig, beide met 2 eenpersoonsbedden. Daarnaast is er een badkamer met een douche en toilet. Buiten is er een terras met tuinmeubilair. Bij dit chalet kun je 1 auto parkeren en er is gratis WiFi aanwezig.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Waterkoker, Koelkast met vriesvak, Combimagnetron, Filter koffiezetapparaat, Inductiekookplaat, Badkamer(s) beneden, Badkamer(s), Douche(cabine), Toilet(ten) in badkamer(s), Inloopdouche, Slaapkamer(s), Eenpersoonsbed(den), Slaapkamer(s) beneden, Eenpersoonsdekbedden en kussens, Terras, Tuin, Tuinset, Parasol, Gelijkvloers, m² Oppervlakte, Parkeergelegenheid bij vakantieverblijf, Traptrede(n) naar accommodatie, Rookvrij
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg