Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe holidayhome - Kanonweistraat 11a |

Domburg, Nederland

luxe-holidayhome-kanonweistraat-11aluxe-holidayhome-kanonweistraat-11aluxe-holidayhome-kanonweistraat-11aluxe-holidayhome-kanonweistraat-11aluxe-holidayhome-kanonweistraat-11a
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.269

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Luxe holidayhome - Kanonweistraat 11a | in Domburg

    Dit gezellige vakantiehuis is rustig gelegen nabij het centrum van het bruisende dorp Domburg. Door de centrale ligging bent u in een paar minuten op het strand, waar het in elk jaargetijde heerlijk toeven is. Het huis is eenvoudig ingericht, van alle gemakken voorzien en heeft een mooie tuin om in te ontspannen wanneer u de drukte van deze populaire badplaats wilt ontvluchten of wilt nagenieten van een dagje strand in Zeeland.




    Maximale bezetting: 4
    Slaapkamers: 2
    Badkamers: 1
    Afmeting: 56 m2

    Via het terras komt u in de woonkamer met de eettafel en de keuken. De woonkamer heeft een ruime bank en een fauteuil bij de televisie. De eettafel biedt plaats aan 4 personen. De keuken is volledig uitgerust, inclusief een gaskookplaat, magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer, broodrooster, filterkoffiezetapparaat en waterkoker. De perfecte plek om een heerlijke maaltijd te bereiden als u niet buiten een van de vele restaurants in Domburg bent. De moderne badkamer op de begane grond heeft een douche, wastafel met kastje, toilet en wasmachine.

    Via de trap in de woonkamer bereikt u de eerste verdieping, waar zich twee slaapkamers bevinden. De eerste slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden (90x200cm), nachtkastjes en een ladekast. De tweede slaapkamer heeft ook 2 eenpersoonsbedden (90x200cm) en nachtkastjes. Beide slaapkamers hebben verduisterende raambekleding voor een goede nachtrust. Op de overloop staan kledingkasten met hangers en planken. Voor de kleintjes is er een opvouwbaar kinderbedje (60x120cm), traphekje en kinderstoel.

    De woonkamer kijkt uit over de tuin en komt uit op het terras op het zuidwesten (21m2) waar het, als de zon zich laat zien, de hele dag schijnt. Ontspan onder de parasol in de tuinset met een tuintafel en vier stoelen, terwijl de barbecue voor het eten zorgt. Als u uw huisdier niet thuis wilt laten, geen probleem, één huisdier is toegestaan. Het vakantiehuis heeft één parkeerplaats op het terrein.



    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna