Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Den Ham

Den Ham, Nederland

vakantiehuis-den-hamvakantiehuis-den-hamvakantiehuis-den-hamvakantiehuis-den-hamvakantiehuis-den-ham
Favoriet 
 
 

v.a. 1.613

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 4 sterren
  • Max. 14 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis Den Ham in Den Ham

Wil je heerlijk genieten van en met familie of vrienden? Ons groepsverblijf is gelegen aan de rand van het Brinkdorp Den Ham, op steenworp afstand van Ommen op de grens tussen Salland en Twente.

Wil je heerlijk genieten van en met familie of vrienden? Ons groepsverblijf is gelegen aan de rand van het Brinkdorp Den Ham, op steenworp afstand van Ommen op de grens tussen Salland en Twente. De omgeving leent zich uitstekend om te wandelen of om te fietsen. Den Ham is de perfecte uitvalsbasis voor een stedenbezoek aan bijvoorbeeld Zwolle of Ootmarsum. Verder zijn er veel mogelijkheden voor actieve en informatieve uitjes zoals kanoën, mountainbiken of een bezoek aan de verschillende makers van streekproducten. De accommodatie is uiterst geschikt voor families, vriendengroepen (>25 jaar), workshopweekenden, artiestenweekenden en yoga-weekenden. 

Een vakantiehuis in Overijssel met culinaire mogelijkheden


De accommodatie voor 14 personen is gelegen naast een natuurgebied van Landschap Overijssel. Het is omringd door groen waar je volledige privacy geniet. Verder is het huis voorzien van een professionele keuken en beschikt het over een tuin met een overdekt terras (geen heather) waar je heerlijk kunt barbecueën of van de zon kunt genieten. Er is voldoende parkeergelegenheid. Verder kan het naastgelegen restaurant uw gezelschap voorzien van de lekkerste maaltijden en menu's of een privé kok die u op culinair gebied volledig ontzorgd.

Samen struinen door de bossen

 
Op loopafstand is er een manege, een openluchtzwembad en een natuurgebied een een grote parkachtige tuin. Verder vindt u in de omgeving veel producten van streekproducten die u met passie vertellen over het proces. Daarnaast is Den Ham een mooie uitvalsbasis voor fietstochten en wandeltochten In het Vechtdal en het Reggedal, maar ook in Twente. Ook is Hanzestad Ommen en Zwolle op afzienbare afstand evenals het pittoreske kunststadje Ootmarsum.

Bekijk ook de andere

✅ Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor zorggroepen


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 06-05-2024 t/m 10-05-2024 (4 dagen) 2.495,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 2.495,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath