Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Echteld

Echteld, Nederland

vakantieboerderij-echteldvakantieboerderij-echteldvakantieboerderij-echteldvakantieboerderij-echteldvakantieboerderij-echteld
Favoriet 
 
 

v.a. 1.369

  • Beoordeeld met een 8.1
  • 4 sterren
  • Max. 14 personen

Bekijk vrije data

Vakantieboerderij Echteld in Echteld

Ruim opgezette groepsaccommodatie gelegen in de Betuwe, nabij het dorpje Echteld. Gelegen bij een boerderij. De accommodatie is zeer geschikt voor familie- en vriendengroepen. In de directe omgeving zijn uitstekende f...

Ruim opgezette 14-persoons groepsaccommodatie gelegen in de Betuwe, nabij het dorpje Echteld. Op ongeveer 5 km van Tiel en dicht bij de Waal. Zeer geschikt voor familie- en vriendengroepen.

Een vakantiehuis in Gelderland met overdekt terras 

De deel van de boerderij is verbouwd tot een verblijf voor groepen tot 14 personen. Je hebt de beschikking over een zeer ruime woonkamer met een eetgedeelte en een aparte zithoek. De keuken is van alle gemakken voorzien (zie keukenvoorzieningen). Op de beneden verdieping bevindt zich een douche en toilet. De verdieping heeft 5 slaapkamers (zie kamerindeling). Huur je géén bedlinnen dan heb je ook géén dekbed en kussen. Op de overloop is een douche en een apart toilet. Het buitenterrein bestaat uit een ruim, gedeeltelijk overkapt terras met haard. Bij de groepsaccommodatie is tevens een kersenboomgaard waarin een minicamping gelegen is.

Samen diverse fietsroutes maken

Echteld is een dorpje in de Betuwe ongeveer 5 km vanaf de stad Tiel. Het is gelegen nabij de Waal. Uitstekende fietsroutes in de directe omgeving o.a. de Dijken- en kersenroute. Andere uitstapjes in de directe omgeving zijn Ouwehands dierenpark te Rhenen, het Tielse Flipje museum en in september het beroemde fruitcorso in Tiel.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede