Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Ommen

Ommen, Nederland

vakantieboerderij-ommenvakantieboerderij-ommenvakantieboerderij-ommenvakantieboerderij-ommenvakantieboerderij-ommen
Favoriet 
 
 

v.a. 1.694

  • Beoordeeld met een 9
  • 5 sterren
  • Max. 29 personen

Bekijk vrije data

Vakantieboerderij Ommen in Ommen

Aan de rand van het Overijsselse Hanzestadje Ommen ligt deze luxe groepsaccommodatie, die plaats biedt aan 29 personen. O.a geschikt voor familie- en vriendengroepen en groepen vanuit zorginstellingen.

Aan de rand van het Overijsselse Hanzestadje Ommen ligt deze luxe groepsaccommodatie, die plaats biedt aan 29 personen. O.a geschikt voor familie- en vriendengroepen en groepen vanuit zorginstellingen.

Een groepsaccommodatie in Overijssel met speel- en sportweide 

Op de begane grond tref je een woonkamer aan. De woonkamer is op te splitsen in een zit- en eetgedeelte. Volledig ingerichte keuken. Verder zijn er 3 x 3 persoons kamers (elk voorzien van een wastafel), 3 toiletten en een badkamer. Op de verdieping bevinden zich 8 x 2 persoons kamers, 1 x 4 persoons kamer met op iedere kamer een douche en wastafel, daarnaast zijn er nog 2 toiletten. Alle slaapkamers zijn voorzien van boxspring bedden met dekbedden, de 4-pers. kamer heeft 1 stapelbed (overige bedden zijn eenpersoons). Er is een speelhal met poolbiljart, airhockey tafel en een TV hoek. Het buitenterrein bestaat uit een grote tuin met terras, speel- en sportweide met volleybalnet en diverse speeltoestellen.

Samen struinen door de bossen

Het Hanzestadje Ommen is gelegen tussen de bossen aan de oever van de Overijsselse Vecht. Een unieke omgeving met diverse mogelijkheden om te fietsen en wandelen. Je kunt een bezoek brengen aan het schilderachtige Vilsteren of aan Beerze met zijn mooi gerestaureerde oud-Saksische boerderijen. Daarnaast biedt de accommodatie ook kano-, fiets- en mountainbikeverhuur aan.


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.299,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn