Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ335 Vakantiebungalow Cadzand

Cadzand, Nederland

vz335-vakantiebungalow-cadzandvz335-vakantiebungalow-cadzandvz335-vakantiebungalow-cadzandvz335-vakantiebungalow-cadzandvz335-vakantiebungalow-cadzand
Favoriet 
 
 

v.a. 827

  • Beoordeeld met een 9.4
  • 5 sterren
  • Max. 5 personen

Bekijk vrije data

VZ335 Vakantiebungalow Cadzand in Cadzand

Knus 5-persoons vakantiehuis in Cadzand 200 meter van het strand

Een onvergetelijke strandvakantie in Zeeland is met het huren van dit knusse en luxe 5-persoons vakantiehuis in Cadzand gegarandeerd! 
Het geschakelde vakantiehuis is van alle gemakken voorzien zoals een vaatwasser, wasmachine en wasdroger en ligt op slechts 200 meter van het strand.

Cadzand is de meest zuidelijkste badplaats van Nederland, op de grens met België. Een bezoek aan één van de historische steden Brugge, Gent of Knokke zou dan ook zeker op uw agenda moeten staan. Maar Cadzand zelf biedt u ook veel gezelligheid met vele restaurants en terrasjes zowel in het dorp als aan het strand. De stranden van Cadzand behoren tot één van de mooiste stranden die Nederland te bieden heeft. U kunt er heerlijk flaneren of zonnen of juist actief bezig zijn door een lange strandwandeling te maken of een watersport te beoefenen.

Naast de vele wandelingen zijn er ook vele fietsroutes uitgezet welke u leiden langs de kust, door de duingebieden, over landweggetjes naar diverse karakteristieke dorpjes.

Een bezoek aan het Zwin is zeker de moeite waard, het is een waddengebied met zeer veel flora en fauna, en daarmee een waar paradijs voor vogels. Het Zwin kunt u zelf bezoeken maar er worden ook regelmatig wandelingen onder begeleiding georganiseerd.
Een heerlijke vakantie met uw partner of het hele gezin in Zeeland, dan bent u op het goede adres in Cadzand waar dit gezellige vakantiehuis te huur is voor maximaal 5 personen.


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 05-07-2024 t/m 12-07-2024 (7 dagen) 1.618,-   Boek
Van 12-07-2024 t/m 19-07-2024 (7 dagen) 1.618,-   Boek
Van 19-07-2024 t/m 26-07-2024 (7 dagen) 1.618,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg