Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Geijsteren

Geijsteren, Nederland

vakantieboerderij-geijsterenvakantieboerderij-geijsterenvakantieboerderij-geijsterenvakantieboerderij-geijsterenvakantieboerderij-geijsteren
Favoriet 
 
 

v.a. 1.429

  • Beoordeeld met een 9
  • 4 sterren
  • Max. 17 personen

Bekijk vrije data

Vakantieboerderij Geijsteren in Geijsteren

Klinkt overnachten in een authentiek dorpje waar de huizen zwart-witte luiken hebben, waar een middeleeuwse kasteelruïne te bewonderen is, waar een Baron nog eigenaar is en waar de prachtige bossen met een eeuwenoud kerkje, spannende bruggetjes en beekjes

Verblijven in een authentiek dorpje waar de huizen zwart-witte luiken hebben, waar een middeleeuwse kasteelruïne te bewonderen is en waar een Baron nog eigenaar is ... Dan is deze groepsaccommodatie in Geijsteren zeker iets voor jou. In deze monumentale boerderij uit 1840 kun je met groepen tot 17 personen genieten van de natuur en van de tijd met elkaar. 

Een vakantiehuis in Limburg met binnenplaats 


De entree geeft je toegang tot de riante keuken aan de ene kant en de woonkamer aan de andere kant van de gang. In deze woonruimte kun je onderuit gaan zitten op de bank of met elkaar plaatsnemen aan de lange houten tafels. Op de begane grond bevindt zich verder nog een badkamer en een kamer met bedstee. Op de bovenverdieping zijn 3 slaap ruimtes. Verder is er een stoere, onverwarmde, ruimte waar gespeeld kan worden. Het bakhuisje, dat aanleunt en in directe verbinding staat, is met zijn eigen keuken en badkamer de locatie voor diegenen die iets meer rust nodig hebben. Indien gewenst kan er een aparte vergaderruimte op 50 meter van de accommodatie gehuurd worden (zie foto).

Ontdek samen de natuurlijke omgeving


Geijsteren ligt op het Limburgse platteland in een natuurlijke omgeving. De groepsaccommodatie ligt, met aan de ene zijde het dorpsplein en aan de andere zijde uitzicht op uitgestrekt groen, midden in het centrum van dit dorpje. In de omgeving is een eetcafé en ook een restaurant. De Maas en de Geijsterse bossen bevinden zich op een paar voetstappen van je voordeur. Winkelstadjes als Venray en Boxmeer bevinden zich op fietsafstand en ook Duitse dorpjes als Goch en Kevelaer liggen in de buurt.

Bekijk ook de andere

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor zorggroepen


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.135,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet