Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Hapert

Hapert, Nederland

groepsaccommodatie-hapertgroepsaccommodatie-hapertgroepsaccommodatie-hapertgroepsaccommodatie-hapertgroepsaccommodatie-hapert
Favoriet 
 
 

v.a. 1.667

  • Beoordeeld met een 8.1
  • 4 sterren
  • Max. 24 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Hapert in Hapert

Welkom in deze luxe groepsaccommodatie gevestigd in een carré boerderij.Slaap in een moderne bedstee en geniet van de privacy van elk een eigen boerderij lodge. Kortom, volop rust en ruimte in een comfortabele groepsaccommodatie.

Welkom in deze accommodatie gevestigd in een carré boerderij. Deze accommodatie is bijzonder geschikt voor familie- en vriendenweekenden, cursussen en studie/zakelijke relaties. Vergaderfaciliteiten zijn op maat te verzorgen. De groepsaccommodatie is geschikt vanaf 20 tot 24 personen.

Een groepsaccommodatie in Noord-Brabant met veel speelvoorzieningen

Deze groepsaccommodatie bestaat in totaal uit 12 boerderijlodges. Je krijgt de beschikking over 6 van deze boerderijlodges. Alle boerderijlodges grenzen aan een binnenplaats. Een van de boerderijlodges wordt ingericht als gezamenlijke eetkamer. Een tweede boerderijlodge wordt ingericht als gezamenlijke zitkamer. Naast de gezamenlijke ruimtes is deze accommodatie omringt met grasvelden en terrassen voorzien van volleybalnet, tafeltennistafel en trampoline. Elke boerderijlodge heeft een eigen keuken. De boerderijlodges zijn voorzien van twee  bedstedes. Daarnaast kunnen er op de begane grond extra bedden geplaatst worden. De omheinde tuin, trampoline, tafeltennistafel, grasveld van 600m2, een volleybalnet en een zandveldje maken deze accommodatie ook voor kinderen zeer geschikt.
Deze groepsaccommodatie is beschikbaar op basis van zelfverzorging.

Maak samen diverse fiets- en wandeltochten

Dit bosrijke gebied is uitstekend geschikt voor fiets- en wandeltochten. Op loopafstand is een fietsverhuur aanwezig. Uniek in de omgeving is het vakantiepark op steenworpafstand. Hier kun je genieten van een subtropisch zwembad, bowlingbaan en indoorspeelparadijs. 

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 3.334,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen