Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Baarle-Nassau

Baarle-Nassau, Nederland

groepsaccommodatie-baarle-nassaugroepsaccommodatie-baarle-nassaugroepsaccommodatie-baarle-nassaugroepsaccommodatie-baarle-nassaugroepsaccommodatie-baarle-nassau
Favoriet 
 
 

v.a. 2.032

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 16 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Baarle-Nassau in Baarle-Nassau

Net buiten het centrum van Baarle-Nassau vind je deze luxe groepsaccommodatie voor 16 personen. Uitsluitend geschikt voor familiegroepen die willen genieten van rust en luxe!

Net buiten het centrum van Baarle-Nassau vind je deze luxe groepsaccommodatie voor 16 personen. Omgeven door rust, ruimte en natuur kom je hier zeker niks te kort. De accommodatie wordt uitsluitend verhuurd aan families.

Een luxe groepsaccommodatie in Brabant met zwemvijver 

De groepsaccommodatie beschikt over 8 slaapkamers. Elke slaapkamer heeft de beschikking over een eigen badkamer. In de lounge met bibliotheek kun je tot rust komen. Maar in de bar kun je weer samen genieten van een biertje of een ander drankje. Tevens beschik je over een grote, open keuken die van alle gemakken is voorzien. Het weidse uitzicht over de grote landschapstuin met zwemvijver maakt het plaatje compleet. Kom je met je familie? De kinderen kunnen zorgeloos spelen in de landschapstuin, de zwemvijver, of in de natuurlijke omgeving. Huisdieren zijn niet toegestaan. Met de jaarwisseling alleen kleine groepen welkom.

Maak samen diverse fiets- en wandelroutes 

De omgeving kent diverse fietsroutes, die je langs de enclaves, landschappen en pittoreske dorpen leidt. Daarnaast leent de bosrijke omgeving zich voor een lange wandeling door de natuur. Direct naast de accommodatie is er outdoor bedrijf waar je diverse activiteiten kunt ondernemen.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid