Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Klimmen (Valkenburg)

Klimmen, Nederland

vakantiehuis-klimmen-valkenburgvakantiehuis-klimmen-valkenburgvakantiehuis-klimmen-valkenburgvakantiehuis-klimmen-valkenburgvakantiehuis-klimmen-valkenburg
Favoriet 
 
 

v.a. 856

  • Beoordeeld met een 8.5
  • 4 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis Klimmen (Valkenburg) in Klimmen

Dit vakantiehuis ligt op een domein in de Limburgse heuvels tussen het plaatsje Klimmen en Valkenburg. Een rustig domein met zwembad, jeu de boule- en tennisbaan. Het centrum van Valkenburg ligt op 3km afstand, maar ook Maastricht en Aken zijn per auto in 20 minuten bereikbaar.

Deze 12 persoons bungalow ligt op een klein domein tussen het Limburgse Klimmen en Valkenburg. Een rustig plaatsje in de Limburgse heuvels, maar op 3 km afstand van het centrum Valkenburg. Er is een (gemeenschappelijk) zwembad, tennis- en jeu de boulesbaan waar je gratis gebruik van kunt maken.

Een groepsaccommodatie in Limburg met uitzicht over het heuvellandschap


De groepsaccommodatie heeft op de begane grond een woonkamer, keuken, slaapkamer, douche en toilet. Hierdoor is het ook te gebruiken door gasten die minder mobiel zijn. Op de eerste verdieping is een badkamer, toilet en 3 slaapkamers met een schitterend vergezicht over het Limburgse heuvellandschap. Vanuit de woonkamer kijk je uit op de ruime tuin met terras. Hier kun je 's avonds lekker barbecuen. Voor de fietsliefhebber is er een afsluitbare fietsruimte voorzien van fietsreparatiestandaard, pomp en gereedschap. De steile weg (8,8%) langs de groepsaccommodatie is direct een uitdaging voor de fanatieke fietser!  De auto's kunnen bij het huis worden geparkeerd.

Maak samen diverse fietstochten


Speel een wedstrijdje op de jeu de boules- en tennisbaan of plons lekker in het zwembad. Vanaf het vakantiehuis zijn mooie wandel- of fietstochten te maken door de heuvels. Of pak een terrasje in Valkenburg. Ook Maastricht en Aken zijn goed bereikbaar en liggen op ongeveer 20 autominuten.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden