Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Log Cabin 6

Arcen, Nederland

log-cabin-6log-cabin-6log-cabin-6log-cabin-6log-cabin-6
Favoriet 
     
     

    v.a. 329

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Log Cabin 6 in Arcen

    Deze vrijstaande lodge is geschikt voor maximaal 6 personen en 1 kind tot 4 jaar. In de woonkamer is er een zithoek met een televisie met streamfuncties. De open keuken is ingericht met een koelkast met vriesvak, een koffiecupapparaat, een combimagnetron, een vaatwasser en een waterkoker. In totaal zijn er 3 slaapkamers en 1 badkamer. Er zijn 2 slaapkamers beneden en 1 slaapkamer is boven. Alle slaapkamers zijn ingericht met 2 eenpersoonsbedden. De badkamer is beneden en heeft een inloopdouche en een toilet. Beneden is er een apart toilet. Buiten vind je een terras met tuinmeubilair en 2 zonneligbedden. Daarnaast heeft de lodge een balkon. De Log Cabin 6 ligt tussen de bomen, waardoor je wat meer privacy hebt. Parkeren kan bij de lodge en je maakt gratis gebruik van wifi. Handig om te weten: de televisie beschikt over streamfuncties. Dit maakt het mogelijk om apps van je telefoon of tablet direct op het scherm van de televisie te bekijken. Je maakt hierbij gebruik van je eigen accounts. Voor mindervaliden De Log Cabin 6 beschikt over een aantal aanpassingen voor mindervalide gasten. De voordeur en de terrasdeur zijn rolstoelvriendelijk dankzij rijplaten. In 1 slaapkamer is er ruimte voor een tillift (reserveren mogelijk via Roompot Care). In de badkamer is er een rolstoelvriendelijke wasbak en kraan. Ook heeft de inloopdouche een zitstoel. Bij de badkamer is er een rolstoelvriendelijke dorpel. Verder zijn er steunen naast het toilet. Voor meer informatie ga je naar RP Care verblijf Klein Vink | Roompot.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn