Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Afferden

Afferden, Nederland

vakantieboerderij-afferdenvakantieboerderij-afferdenvakantieboerderij-afferdenvakantieboerderij-afferdenvakantieboerderij-afferden
Favoriet 
 
 

v.a. 1.459

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 4 sterren
  • Max. 24 personen

Bekijk vrije data

Vakantieboerderij Afferden in Afferden

Je zoekt gezelligheid, gastvrijheid en rust. Je vindt het hier bij deze accommodatie, landelijk gelegen tussen de rivieren de Maas en de Waal.

Je zoekt gezelligheid, gastvrijheid en rust? Dit vind je bij dit familiehuis, landelijk gelegen tussen de rivieren de Maas en de Waal.
Groepen tot 24 personen zijn van harte welkom in deze groepsaccommodatie. 

Een groepsaccommodatie in Gelderland met verwarmde speelschuur

Je hebt de beschikking over een ruime verblijfsruimte en een keuken met alles erop en eraan. De verblijfsruimte heeft een zit-en eetgedeelte met poolbiljart, een beamer en een geluidsinstallatie. Er is een groot terras met een overkapping, waar ook een kampvuurtje gestookt mag worden. Aansluitend is een verwarmde speelschuur met een tafeltennistafel, dartbord, tafelvoetbal, airhockeytafel en sjoelbak. Overnachten gebeurt in de vier ernaast gelegen geïsoleerde slaapvertrekken (buitenom bereikbaar) elk met toilet, douche en wastafel. Bij de verblijfsruimte zijn ook nog 2 douches en 2 toiletten. Op het binnenplein met rondom de groepsruimte, slaapvertrekken, speelschuur en veranda heb je volop privacy op het grote terras. Kinderen zullen zich hier niet gauw vervelen. Er is veel te spelen, zowel buiten als binnen in onze speelschuur. Het bijzetten van 2 bedden is mogelijk in de grote hal. Het aantal personen kunnen uitgebreid worden door middel van extra huisjes of kampeermiddelen. 

Samen de kleine maar sfeervolle dorpjes ontdekken

Op het terrein is een kleinschalige camping maar de groepsaccommodatie is goed gescheiden met eigen ingang en parkeerterrein.
In de omgeving vind je fruitboomgaarden, weilanden met grazende koeien, akkers, kleine sfeervolle dorpjes, uiterwaarden, dijken en natuurlijk de rivieren Maas en Waal. Een prachtig stukje natuur voor een wandeling of fietstocht.

Huisje huren in Gelderland? Bekijk ook de andere

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor schoolgroepen


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.669,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.669,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna