Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Aardenburg

Aardenburg, Nederland

groepsaccommodatie-aardenburggroepsaccommodatie-aardenburggroepsaccommodatie-aardenburggroepsaccommodatie-aardenburggroepsaccommodatie-aardenburg
Favoriet 
 
 

v.a. 1.140

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 4 sterren
  • Max. 14 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Aardenburg in Aardenburg

Deze groepsaccommodatie is een perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van het meest zuidelijke deel van Zeeland en het bourgondische Vlaamse land.

Een perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van het meest zuidelijke deel van Zeeland en het bourgondische Vlaamse land. Er zijn veel fiets- en wandelroutes in de Zeeuws-Vlaamse kuststrook, zoals in de omgeving van natuurgebied Het Zwin. 

Groepsaccommodatie in Zeeland met veel buitenruimte


 Deze accommodatie heeft een grote groepsruimte met open, volledig ingerichte keuken, drie zitbanken, houtkachel, digitale televisie, DVD en WiFi. Ook is een tafelvoetbaltafel en beamer aanwezig. Het huis heeft 6 slaapkamers met 1-persoons bedden en 1 slaapkamer met een extra slaapbank. Het sanitair bestaat uit drie douches met wastafel en spiegel, en twee losse toiletten. Een barbecue is aanwezig voor buitengebruik. Er is lekker veel buitenruimte met eigen terras en een grote omheinde tuin met speeltoestel.

Samen genieten aan het strand


Deze groepsaccommodatie is gelegen op enkele kilometers van het Zeeuwse strand ligt Aardenburg, de oudste stad van Zeeland. Vlakbij het Belgische Brugge, Knokke en Gent. De Romeinen bouwden hier ooit een Castellum. In de middeleeuwen, werd Aardenburg een belangrijke handelsplaats. Ook vandaag de dag is dit historische stadje nog zeker het bezoeken waard. Een oud stadshart met kunst, cultuur en culinaire mogelijkheden.
 
Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 1.539,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet