Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantievilla Vierhouten

Vierhouten, Nederland

vakantievilla-vierhoutenvakantievilla-vierhoutenvakantievilla-vierhoutenvakantievilla-vierhoutenvakantievilla-vierhouten
Favoriet 
 
 

v.a. 2.251

  • Beoordeeld met een 9.2
  • 5 sterren
  • Max. 24 personen

Bekijk vrije data

Vakantievilla Vierhouten in Vierhouten

Unieke vakantievilla op de Veluwe. De Villa bevindt zich midden in het Bos van Vierhouten met privé bos en jagershut.

Deze unieke vrijstaande vakantievilla is gelegen op de Veluwe! De Villa ligt aan een eigen stuk bos met uitzicht op het heksenmeer (hierin kan niet gevist of gezwommen worden). De groepsaccommodatie is sfeervol en luxe ingericht, passend bij de ligging en biedt ruimte aan 24 personen. 

Groepsaccommodatie in Gelderland met privé bos

De vakantievilla bestaat uit 2 etages, op beide verdieping zijn slaapkamers en badkamers aanwezig. Verder beschik je over 3 keukens en 3 woonkamers. In totaal zijn er 12 slaapkamers en 5 badkamers aanwezig, deze zijn alle sfeervol en luxe ingericht. Buiten is er een speelplaats voor kinderen, ook kun je vanuit de tuin zo het bos in fietsen of wandelen om bijvoorbeeld wild te spotten! De accommodatie heeft een terras waar je gezellig kunt samenkomen. (Er zijn meerdere huizen op dit terrein)

Samen het wild spotten

Deze vakantievilla ligt midden tussen de bossen bij Vierhouten. Deze locatie leent zich perfect om te wandelen,  te fietsen en te mountainbiken. Ook is het zeer waarschijnlijk dat je wild kunt spotten. Vierhouten is een oud dorpje wat omringt is door vier bossen en centraal ligt in Nederland. Harderwijk, Apeldoorn en Zwolle liggen alle drie op zo'n 30 minuten rijafstand.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 4.448,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 4.090,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen