Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Aalten

Aalten, Nederland

groepsaccommodatie-aaltengroepsaccommodatie-aaltengroepsaccommodatie-aaltengroepsaccommodatie-aaltengroepsaccommodatie-aalten
Favoriet 
 
 

v.a. 1.424

  • Beoordeeld met een 7.9
  • 4 sterren
  • Max. 18 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Aalten in Aalten

Deze vrijstaande en sfeervolle accommodatie is ideaal voor een fijn verblijf met familie of vrienden. Deze accommodatie ademt de sfeer van vervlogen tijden, maar met het gemak, comfort en luxe van nu.

Deze vrijstaande, sfeervolle en schone accommodatie is ideaal voor een fijn verblijf met familie of vrienden. Deze accommodatie ademt de sfeer van vervlogen tijden, maar met het gemak, comfort en luxe van nu. 

Groepsaccommodatie in Gelderland, middenin de natuur

De vakantiewoning heeft een nostalgische uitstraling door het gebintwerk dat aanwezig is. Er zijn gezellige zitjes gecreëerd en er is een grote eettafel om lekker met z'n allen te kunnen eten of een spelletje te doen. Of je even je favoriete tv programma wilt kijken of gezellig wilt bijkletsen bij de haard, de zitjes zijn zo aan te passen dat het allemaal kan. De keuken is rijkelijk voorzien van apparatuur en kookbenodigdheden. Ideaal om samen te koken of voor een workshop. En 's morgens even naar de Duitse bakker om heerlijke verse Duitse broodjes te halen voor een lekker ontbijt om de dag mee te beginnen. Op de verdieping zijn knusse slaapkamers door het gebintwerk en de geblokte gordijntjes en afsluitbaar d.m.v. de schuifdeuren. Een van de slaapkamers op de begane grond is geschikt voor minder validen en heeft een aangrenzende aangepaste badkamer. De comfortabele inrichting zorgt direct voor een thuisgevoel. Vanuit de woonkamer stap je zo het terras op, overdekt of in de open lucht. De kinderen spelen heerlijk op de speeltoestellen of grote trampoline. 

Ontdek samen de Achterhoek 

In het coulisselandschap van De achterhoek ligt deze ruime vakantiewoning. In het buitengebied van Aalten, aan de rand van de Winterswijkse buurtschappen en 300 meter vanaf de Duitse grens. Van hieruit kun je een prachtige wandel of fietstocht in de omgeving beginnen. Bijv. op de fiets naar Aalten voor een bezoek aan het Nationaal Onderduik Museum, interessant voor jong en oud. Of met een gids een wandeling door het pittoreske en historische stadje Bredevoort te maken met een bezoekje aan de stadsbrouwerij. Bij warme dagen is het goed toeven bij recreatiegebied De Slingeplas bij Bredevoort. Voor de minder mooie dagen is er in de nabij gelegen Duitse stad Bocholt een tropisch zwemparadijs. Verder staat De Achterhoek natuurlijk bekend om z'n landgoederen, kastelen, moderne musea en leuke attracties zoals een klimbos, avonturenparken en attracties (kidsgeluk in De Achterhoek) Kortom, u hoeft zich niet te vervelen.

Deze accommodatie wordt niet verhuurd aan jongerengroepen, voetbalteams, studentengroepen of andere luidruchtige groepen die uitsluitend bestaan uit personen tussen de 18 en 30 jaar. (tussen 30-35 jaar op aanvraag)

Bekijk ook de andere

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor zorggroepen


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.905,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen