Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Regge Cottage met hottub | 4 personen

Zuna, Nederland

regge-cottage-met-hottub-4-personenregge-cottage-met-hottub-4-personenregge-cottage-met-hottub-4-personenregge-cottage-met-hottub-4-personenregge-cottage-met-hottub-4-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 377

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Regge Cottage met hottub | 4 personen in Zuna

Knus huisje met hottub, direct aan de Regge. Bekijk de plaatjes maar eens!

Glamping met een hottub. Dat klinkt toch lekker hè. Heel veel beter wordt het ook niet. Verwacht je nog een beetje moeite te hebben met Slow Living, dan wordt dat je even heel snel bijgebracht door de Regge Cottage met hottub. Dit huisje op palen is alles wat je nodig hebt om tot rust te komen. Hier in Zuna is geluk nog heel gewoon en de lucht onmeunig schoon. Je kunt er binnen no-time weer tegenaan!Dit 4-persoons vakantiehuisje is knus ingericht en een terras heb je aan de voorkant. Lekker voor het ontbijt of om de zonsondergang te kijken. In dit knusse houten huisje zitten 2 slaapkamers. 1 slaapkamer heeft een 2-persoonsbed en 1 slaapkamer heeft een stapelbed. Het stapelbed is geschikt voor kids tot en met circa 12 jaren oud. 

Kom jij genieten van Slow Living in dit wellnesshuisje?


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen