Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe 4 pers. vakantiehuis op Vakantiepark Mölke, een superleuke vakantie gegarandeerd

Zuna, Nederland

luxe-4-pers-vakantiehuis-op-vakantiepark-molke-een-superleuke-vakantie-gegarandeerdluxe-4-pers-vakantiehuis-op-vakantiepark-molke-een-superleuke-vakantie-gegarandeerdluxe-4-pers-vakantiehuis-op-vakantiepark-molke-een-superleuke-vakantie-gegarandeerdluxe-4-pers-vakantiehuis-op-vakantiepark-molke-een-superleuke-vakantie-gegarandeerdluxe-4-pers-vakantiehuis-op-vakantiepark-molke-een-superleuke-vakantie-gegarandeerd
Favoriet 
     
     

    v.a. 426

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Luxe 4 pers. vakantiehuis op Vakantiepark Mölke, een superleuke vakantie gegarandeerd in Zuna

    Dit luxe en comfortabele vierpersoons vakantiehuis, met uitzicht op de rivier de Regge, staat op Vakantiepark Mölke, een superleuk vakantiepark om met de familie een weekendje of een week te vertoeven. Vakantiepark Mölke ligt op de grens van Salland en Twente, een uniek stukje Nederland wat het ontdekken zeker waard is. U zult verrast staan van de Salandse heuvelrug, met als hoogste punt de Holterberg bij Nijverdal, hier komen de laatste korhoenders van Nederland nog in het wild voor. Er zijn bijzondere musea in de omgeving, maar vergeet ook de pretparken niet!

    De gezellige woonkamer is voorzien van een LCD met CAI. De keuken is compleet ingericht met een magnetron, koelkast, vaatwasser, filter koffiezetapparaat en een vier-pits gasfornuis. De ouderslaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed. De andere slaapkamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden. In de badkamer vindt u een toilet, douche en een wastafel. Er wordt verwarmd door middel van centrale verwarming. Het terras is voorzien van tuinmeubilair. U kunt uw auto naast de vakantiewoning parkeren.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid