Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Aangepast 6 p. vakantiehuis op Vakantiepark Mölke, een superleuke vakantie gegarandeerd

Zuna, Nederland

aangepast-6-p-vakantiehuis-op-vakantiepark-molke-een-superleuke-vakantie-gegarandeerdaangepast-6-p-vakantiehuis-op-vakantiepark-molke-een-superleuke-vakantie-gegarandeerdaangepast-6-p-vakantiehuis-op-vakantiepark-molke-een-superleuke-vakantie-gegarandeerdaangepast-6-p-vakantiehuis-op-vakantiepark-molke-een-superleuke-vakantie-gegarandeerdaangepast-6-p-vakantiehuis-op-vakantiepark-molke-een-superleuke-vakantie-gegarandeerd
Favoriet 
     
     

    v.a. 188

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Aangepast 6 p. vakantiehuis op Vakantiepark Mölke, een superleuke vakantie gegarandeerd in Zuna

    Dit gezellige en comfortabele en enigszins aangepaste zes persoons chalet staat op Vakantiepark Mölke, een superleuk vakantiepark om met de familie een weekendje of een week te vertoeven. Vakantiepark Mölke ligt op de grens van Salland en Twente, een uniek stukje Nederland wat het ontdekken zeker waard is. U zult verrast staan van de Salandse heuvelrug, met als hoogste punt de Holterberg bij Nijverdal, hier komen de laatste korhoenders van Nederland nog in het wild voor. Er zijn bijzondere musea in de omgeving, maar vergeet ook de pretparken niet!

    Dit knusse chalet is geschikt voor zes personen en van alle comfort voorzien. De woning is drempelvrij, heeft in de badkamer een seniorenbeugel en er is een hoog/laag bed. De gezellige woonkamer is voorzien van een LCD met CAI. De keuken is compleet ingericht met een combimagnetron, vaatwasser, koelkast, filter koffiezetapparaat en een vier-pits gasfornuis. De ouderslaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed. De tweede slaapkamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden en de derde slaapkamer heeft een stapelbed. In de badkamer vindt u een toilet, douche en een wastafel. Het chalet wordt verwarmd door middel van centrale verwarming. Het terras is voorzien van tuinmeubilair. U kunt uw auto naast de vakantiewoning parkeren.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid