Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Zuidzande

Zuidzande, Nederland

groepsaccommodatie-zuidzandegroepsaccommodatie-zuidzandegroepsaccommodatie-zuidzandegroepsaccommodatie-zuidzandegroepsaccommodatie-zuidzande
Favoriet 
 
 

v.a. 2.471

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren
  • Max. 30 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Zuidzande in Zuidzande

Deze exclusieve, mooie en luxe groepsaccommodatie voor 30 personen is gelegen in een klein dorpje in de gemeente Sluis, op slechts 5 km van de zee (Cadzand-Bad). De accommodatie bevindt zich op een voormalige boerderij die wordt omgeven door velden van tarwe, maïs, aardappelen en bieten. De historie van het huis en de moderne, luxe inrichting maken het huis zeer sfeervol en comfortabel voor jong en oud.

Deze exclusieve, mooie en luxe groepsaccommodatie voor 30 personen is gelegen in een klein dorpje in de gemeente Sluis, op slechts 5 km van de zee (Cadzand-Bad). De accommodatie bevindt zich op een voormalige boerderij die wordt omgeven door velden van tarwe, maïs, aardappelen en bieten. De historie van het huis en de moderne, luxe inrichting maken het huis zeer sfeervol en comfortabel voor jong en oud.

Groepsaccommodatie in Zeeland, nabij de kust 

Deze accommodatie bestaat uit een hoofdgebouw met 10 slaapkamers, 9 badkamers en een bijgebouw met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Alle kamers zijn voorzien van luxe 1-persoons boxsprings (80x210 cm) welke zowel als 1-persoons of 2-persoonsbed geplaatst kunnen worden. Deze twee gebouwen zijn intern geschakeld middels een gang. Het hoofdgebouw bevat twee slaapkamers en twee badkamers op de begane grond die rolstoelvriendelijk zijn. Het bijgebouw bevat tevens een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Door de combinatie van deze twee gebouwen ervaar je toch de nodige privacy ondanks de groepsgrootte. In het hoofdgebouw is er eet- en zitgelegenheid voor 30 personen. De grote open keuken met twee kookeilanden en bargedeelte is het centrale punt van het huis. Ieder kookeiland is uitgerust met een 5-pits inductiekookplaat waarvan 1 met grilzone. Eén kookeiland is uitgerust met een Quooker (heet water). Verder is de keuken voorzien van 2 grote koelkasten, 2 vaatwassers, 2 ovens en een wijnklimaatkast. In het bijgebouw bevindt zich nog een keuken met koelkast, inductiekookplaat, vaatwasser en oven. Aansluitend aan het kookgedeelte staat een grote eettafel waar je heerlijk kunt tafelen en bijpraten. Naast de keuken heb je een gezellige zithoek met bar en pooltafel. De zit- en eetruimte zijn ingericht met een muziekinstallatie bestaande uit meerdere geluidboxen met versterker en bluetooth verbinding. Wil je een filmpje kijken dan kan dit in de cinemaruimte die voorzien is van een grote leefbank. Waar je je ook bevindt op dit terrein, de natuur is heel dichtbij en de ramen bieden je een prachtig panoramisch uitzicht. Er is een groot terras met luxe tuinmeubelen, barbecue en een grote speelplaats voor de kinderen met een trampoline. 

Genieten in een idyllische omgeving

Deze accommodatie is de ideale setting voor teambuildingactiviteiten, om te brainstormen met je collega's in een idyllische omgeving nabij de kust. Daarnaast ook geschikt voor feesten met de mogelijkheid om in de nabij gelegen weide een tent te plaatsen voor feestgasten. Ook mogelijkheid voor koks aan huis of oppas.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 3.323,-   Boek
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 3.323,-   Boek
Van 24-06-2024 t/m 28-06-2024 (4 dagen) 4.392,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid