Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Zevenbergen

Zevenbergen, Nederland

groepsaccommodatie-zevenbergengroepsaccommodatie-zevenbergengroepsaccommodatie-zevenbergengroepsaccommodatie-zevenbergengroepsaccommodatie-zevenbergen
Favoriet 
 
 

v.a. 1.829

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren
  • Max. 20 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Zevenbergen in Zevenbergen

Landelijk gelegen groepsaccommodatie met allemaal eigen sanitair

De voormalige boerderij is omgetoverd tot een groepsaccommodatie voor maximaal 20 personen. Exclusief gebruik over de verblijfsruimte en keuken. Ideaal voor groepen!

Een groepsaccommodatie in Noord-Brabant 🏡

De huiskamer is opgedeeld in een comfortabele zithoek met loungebanken, tv (KPN digitaal) en haardpartij. Er staan meerdere tafels met stoelen, die u tot een lange eettafel kunt omvormen om gezamenlijk aan te kunnen eten. De open keuken is van alle gemakken voorzien, o.a. een 4-pits gasfornuis, oven, magnetron en vaatwasser. Bij mooi weer kun je via de schuifpui genieten op het overdekte terras. Ook is er een grasveldje voor buitenactiviteiten. Er is een zitje met tv op elke slaapkamer aanwezig. Op de begane grond zijn in totaal 6 slaapkamers, deze hebben elk een eigen badkamer met toilet, wastafel, föhn en een inloopdouche. Twee slaapkamers zijn te gebruiken als familiekamers, deze hebben namelijk naast twee 1-persoonsbedden beneden, ook boven twee bedden, die te bereiken zijn via een vaste trap. Bovendien hebben deze kamers een eigen terras, zodat je na het wakker worden meteen even naar buiten kunt. Slaapkamer 7 & 9 maken gebruik van het sanitair van slaapkamer 5 en slaapkamer 8 maakt gebruik van het sanitair van slaapkamer 6. 

 Geniet samen op het ruime terras van de gezellige sfeerverlichting, er staat een grote BBQ en vuurschaal tot de beschikking om vrij te gebruiken.

Maak samen mooie fiets- en wandeltochten 🚲 

Vanuit de groepsaccommodatie kun je kiezen voor talrijke wandel- en fietsroutes door de polders en landelijke gebieden. Het Nationaal Park de Biesbosch ligt op een steenworp afstand. Groepen kunnen met een schipper /gids een rondvaart maken door de Biesbosch. In Drimmelen kun je alles huren wat met watersport te maken heeft. Roei- en motorbootjes, zeilboten, rondvaartboten etc. Via de eigenaar kun je deze rondvaart regelen. Wil je liever cultuur snuiven en winkelen, bezoek dan de historische steden Breda en Dordrecht. Hier kun je winkelen, de mooie binnensteden met de vele historische gebouwen bekijken en de mooie musea bezoeken. De eigenaren kunnen je ook adviseren over verschillende workshops die mogelijk zijn.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn