Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

WFK Comfort

Weert, Nederland

wfk-comfortwfk-comfortwfk-comfortwfk-comfortwfk-comfort
Favoriet 
     
     

    v.a. 176

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    WFK Comfort in Weert

    Deze gelijkvloerse bungalow is geschikt voor 6 personen. De woonkamer heeft een televisie en een open haard. In de keuken vind je onder andere een vaatwasser, een combimagnetron en een filterkoffiezetapparaat. De bungalow heeft 3 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met een stapelbed en 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van een inloopdouche. Het toilet is apart. Het terras is voorzien van tuinmeubilair en je kan gratis gebruikmaken van wifi. Deze bungalow is kindvriendelijk ingericht en beschikt onder andere over een kinderstoel, een campingbedje, een kinderbox en een kinderbad. Deze bungalow ligt in een autovrij gedeelte van het park. Alleen op vaste aankomst- en vertrekdagen kun je met de auto bij je bungalow komen om bagage in of uit te laden. Parkeren kan op de centrale parkeerplaats. Extra fijn: Deze bungalow is op de aankomstdag al beschikbaar vanaf 14.00 uur.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn