Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Roompot Vakantiepark Weerterbergen

Weert, Nederland

roompot-vakantiepark-weerterbergen
Favoriet 
     
     

    v.a. 374

    Bekijk vrije data

    Roompot Vakantiepark Weerterbergen in Weert

    7x overnachten
    gratis WiFi
    gratis parkeren

    Heuvels, een bourgondische cultuur en boeiende steden: dát zijn de ingrediënten voor een vakantie in Midden-Limburg! In het stroomgebied van de Maas vind je Roompot Vakantiepark Weerterbergen in Weert, een veelzijdig familiepark dat direct gelegen is aan een groot recreatiemeer. Dit ‘dorp aan het water’ is een waar paradijs voor gezinnen met kinderen. Het meer met steigers en bruggetjes nodigt uit tot een tocht per waterfiets. Maar ook de omliggende natuur, bestaande uit bossen, heuvels en rivieroevers, zal je aanspreken én aanzetten tot het maken van een interessante fietstocht. Vanuit je 4- of 6-persoonsbungalow op Roompot Vakantiepark Weerterbergen verken je het unieke Midden-Limburgse landschap en bruisende steden als Weert, Eindhoven en Roermond.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna