Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Wapse

Wapse, Nederland

groepsaccommodatie-wapsegroepsaccommodatie-wapsegroepsaccommodatie-wapsegroepsaccommodatie-wapsegroepsaccommodatie-wapse
Favoriet 
 
 

v.a. 2.793

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 16 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Wapse in Wapse

Sfeervolle vakantieboerderij nabij de brinkdorpen Diever en Dwingeloo, midden in het Drentse landschap. Wil je als groep veel privacy en ruimte dan is deze accommodatie zeer geschikt. Ook geschikt voor vergaderingen, Yogasessies en presentaties.

Deze karakteristieke Drentse vakantieboerderij ligt nabij de brinkdorpen Diever en Dwingeloo, middenin het Drentse landschap. Zeer geschikt voor groepen van 16 personen, die veel ruimte en privacy wensen. Is je groep groter of wens je meer privacy kijk dan naar de .

Samen eten in je vakantiehuis in Drenthe bij de open haard

De voormalige deel is verbouwd tot een groot verblijf met diverse zithoeken, eethoek, tv, muziekinstallatie, spelletjes, tafeltennis. De open keuken grenst aan de eethoek en is van alle gemakken voorzien. Geen zin om te koken? Geen probleem! Op verzoek wordt de maaltijd voor je bereid. In de verblijfsruimte is ook een bar aanwezig. Degene die liever een knussere plek hiervoor kiezen, kunnen aanschuiven bij de openhaard. De verblijfsruimte kan heel goed dienst doen als cursus- of vergaderruimte. Je hebt 7 slaapkamers tot je beschikking: 4 kamers op de begane grond en 2 douches en 1 toilet. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en 1 douche en 1 toilet. Alle slaapkamers hebben een wastafel. Buiten is een zonnig terras en een grote speelweide met zandbak en schommels. 

Wandelen en fietsen tijdens een weekendje weg in Drenthe

Bos, heidevelden en weidegronden vormen het decor van de vele fiets- en wandelroutes in de directe omgeving. Verder zijn er diverse mogelijkheden voor jong en oud: ruitersport, golfen, zwemmen, speeltuin Appelscha, Wildlands Emmen, musea, Giethoorn.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 3.099,-   Boek
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 3.099,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 3.099,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden