Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Waarland

Waarland, Nederland

groepsaccommodatie-waarlandgroepsaccommodatie-waarlandgroepsaccommodatie-waarlandgroepsaccommodatie-waarlandgroepsaccommodatie-waarland
Favoriet 
 
 

v.a. 1.590

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren
  • Max. 32 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Waarland in Waarland

Groepsaccommodatie voor 32 personen, in overleg uitbreidbaar naar 40 bedden. Comfortabel, 3 verblijfsruimten, veel overdekte buitenruimte, heel veel open buitenruimte, 10 km van strand en duinen.

Groepsaccommodatie voor 32 personen, uitbreidbaar naar 40 bedden. Comfortabel, 3 geschakelde verblijfsruimten, veel overdekte buitenruimte, heel veel open buitenruimte, 15 km van strand en duinen.

Een ruim en comfortabel vakantiehuis in Noord-Holland

De groepsaccommodatie is voor groepen tot 32 personen (op aanvraag zelfs uit te breiden naar 40 personen). Het huis is ruim opgezet en biedt veel privacy. Je hebt 8 slaapkamers tot je beschikking allemaal met badkamer (toilet, douche wastafel, 2 zelfs met extra ligbad.

Er zijn 3 heerlijk ruime, geschakelde verblijfsruimtes en 2 keukens. Uiteraard goed uitgerust. De overdekte terrassen maken het geheel af. Voor de nodige beweging is er ook een trampoline, volleybalnet, voetbaldoeltjes enz. Vanuit het huis heb je een heerlijk weids uitzicht over akkers en weiden.

Samen bootje varen over de meren

Het polder en duinenlandschap zijn bijzonder, de oude dorpen (teveel om op te noemen) mooi en levendig. De Noordzee en het IJsselmeer zijn in de buurt, net als het mooie Alkmaar, Hoorn en Schagen. Bijzonder is Museum Broekerveiling, en vlakbij. Restaurants en cafés voor het uitkiezen. Fietsen en wandelen vanaf locatie is heerlijk; bijvoorbeeld langs uitgezette wandelroutes. Of varen, kanoën. Zwemmen kun je in recreatiegebied Geestmerambacht of het meertje van Dirkshorn (beiden op 3 km. afstand) of één van de dorpszwembaden. Natuurlijk kun je ook naar het strand, overwegend heerlijk rustig in de kop van Noord-Holland. Naar zee is het zo'n 10 km, naar de duinen maar 5. Ook fijn: de supermarkt is op 400 meter van de accommodatie.

De eigenaar is graag bereid je meer informatie te geven of mee te denken over een passend programma.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.410,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna