Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Vrouwenpolder

Vrouwenpolder, Nederland

vakantiehuis-vrouwenpoldervakantiehuis-vrouwenpoldervakantiehuis-vrouwenpoldervakantiehuis-vrouwenpoldervakantiehuis-vrouwenpolder
Favoriet 
 
 

v.a. 769

  • Beoordeeld met een 7.9
  • 4 sterren
  • Max. 18 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis Vrouwenpolder in Vrouwenpolder

Luxe, kindvriendelijke 18 persoonsvilla op een steenworp afstand (400 meter) van het breedste en schoonste strand van Nederland. De comfortabele villa ligt aan de rand van een familiebungalowpark op 800 meter van...

Kindvriendelijke 18 persoonsvilla op een steenworp afstand (400 meter) van het breedste en schoonste strand van Nederland. Het vakantiehuis ligt aan de rand van een familiebungalowpark op 800 meter van het dorp Vrouwenpolder in Walcheren.

Een vakantiehuis in Zeeland met veel speelvoorzieningen

De villa beschikt op de begane grond over een grote living met vloerverwarming, een sfeerhaard, een plasma tv en een schuifpui. Een open woonkeuken met comfortabele eethoek voorzien van veel gemakken. De eethoek beschikt over een open haard. Een kamer met dvd, tv en spelletjes, en een recreatiehoek met dartbord, sjoelbak en tafelvoetbalspel. Een drempelloze slaapkamer met brede deuropening met 2 eenpersoons bedden. Op de 1e etage bevinden zich 8 royale slaapkamers (waarvan één met tv) met ieder 2 eenpersoons bedden. Twee badkamers met douche, wastafel en toilet. Een apart toilet. Het zonneterras en de veranda zijn ingericht met terrasstoelen, terrastafels, zonneschermen en een buitenhaard/barbecue. Parkeergelegenheid naast het huis voor 8 auto's. Bij de naastgelegen receptie van het bungalowpark bestaat de mogelijkheid tot het bestellen van warme broodjes, ontbijtservice en boodschappenservice en het huren van o.a. fietsen, bolderwagens en tennisbanen.

Geniet samen van strand-, zee- en duingebied

Naast het zeer aantrekkelijke strand-, zee- en duingebied waarin de villa zich bevindt, biedt de omgeving ook uitstekende wandel- en fietsmogelijkheden. Maar ook België met haar mooie steden Antwerpen, Brugge en Gent is goed bereikbaar. Zelfs een middag skiën of boarden in de skihal in Terneuzen is slechts 25 min. rijden. Vanaf maart tot november kan er volop iedere watersport beoefend worden op de Noordzee en het Veerse meer. Surf- en Kitesurflessen zijn te reserveren bij Vertigo.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Vrouwenpolder


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 31-05-2024 t/m 07-06-2024 (7 dagen) 2.344,-   Boek
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 1.029,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede