Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe 2-persoons geschakelde villa op de Veluwe Voorthuizen

Voorthuizen, Nederland

luxe-2-persoons-geschakelde-villa-op-de-veluwe-voorthuizenluxe-2-persoons-geschakelde-villa-op-de-veluwe-voorthuizenluxe-2-persoons-geschakelde-villa-op-de-veluwe-voorthuizenluxe-2-persoons-geschakelde-villa-op-de-veluwe-voorthuizenluxe-2-persoons-geschakelde-villa-op-de-veluwe-voorthuizen
Favoriet 
 
 

v.a. 252

  • Beoordeeld met een 10
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Luxe 2-persoons geschakelde villa op de Veluwe Voorthuizen in Voorthuizen

Even lekker ertussenuit met z'n tweeën? Boek dan een verblijf in deze luxe geschakelde villa op landgoed De IJsvogel in het Veluwse Voorthuizen.

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

14 pers.
Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn