Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Voorthuizen

Voorthuizen, Nederland

groepsaccommodatie-voorthuizengroepsaccommodatie-voorthuizengroepsaccommodatie-voorthuizengroepsaccommodatie-voorthuizengroepsaccommodatie-voorthuizen
Favoriet 
 
 

v.a. 1.883

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 24 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Voorthuizen in Voorthuizen

Prachtig gelegen 24 persoons groepsaccommodatie op de Veluwe, in De Gelderse Vallei, aan de rand van het gezellige dorp Voorthuizen.

Deze groepsaccommodatie op de Veluwe is een gezellige plek met 9 slaapkamers en eigen badkamers. Met voldoende ruimte voor 18 volwassenen en 6 kinderen, is deze accommodatie perfect voor grote groepen die op zoek zijn naar comfort en ontspanning. 

Groepsaccommodatie Veluwe met veel voorzieningen 🏡

De accommodatie beschikt over 9 slaapkamers en 9 badkamers. Elk van de kamers heeft een eigen terras met zitje, waar je kunt genieten van de frisse lucht en rustige momenten. Bovendien zijn alle kamers uitgerust met een eigen tv en WiFi, zodat je kunt ontspannen en verbonden kunt blijven tijdens je verblijf. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en liggen de handdoeken klaar, zodat je meteen kunt genieten van uw vakantie. De accommodatie biedt veel recreatieve mogelijkheden voor het hele gezelschap. In de ruime tuin en op het grote terras kun je genieten van verschillende activiteiten. Speel een potje jeu de boules op ons eigen terrein, laat de kinderen springen op de trampoline of urenlang plezier hebben in de zandbak. Voor degenen die van tafeltennis houden, is er ook een tafeltennistafel beschikbaar. En als je van darten houdt, kun je je vaardigheden laten zien op het dartbord. Er is altijd wel iets te doen voor iedereen, zowel binnen als buiten de accommodatie.

Activiteiten ondernemen 🤩

De accommodatie is gunstig gelegen in de prachtige en adembenemende Veluwse bossen, waardoor je gemakkelijk kunt genieten van de natuur en de vele activiteiten in de omgeving. Op loop- of fietsafstand vind je uitgestrekte wandel-, fiets- en mountainbikeroutes die je meenemen door deze betoverende omgeving. Als je liever in het water wilt duiken, ligt op minder dan 1 km afstand een binnen- en buitenzwembad met 2 grote glijbanen. Daarnaast zijn er tal van andere faciliteiten op loopafstand, zoals sport- en speelgelegenheden, horecagelegenheden, een dierenweide, een trampolinepark en een watervallei. Fietsverhuur is ook beschikbaar, zodat u gemakkelijk de prachtige bossen kunt verkennen en kunt genieten van alles wat de omgeving te bieden heeft.


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.133,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid