Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Apt - Burg. van Woelderenlaan 100-4 | Vl

Vlissingen, Nederland

apt-burg-van-woelderenlaan-100-4-vlapt-burg-van-woelderenlaan-100-4-vlapt-burg-van-woelderenlaan-100-4-vlapt-burg-van-woelderenlaan-100-4-vlapt-burg-van-woelderenlaan-100-4-vl
Favoriet 
     
     

    v.a. 684

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Apt - Burg. van Woelderenlaan 100-4 | Vl in Vlissingen

    Wat een superlocatie: aan de voet van de duinen, in een rustige omgeving. Er is weinig bouw, het park ligt om de hoek en het strand is op loopafstand. Zwanenburg is een rustig zandstrand waar honden zijn toegestaan. Aan de kust is het genieten van de natuur. Laat de zilte wind door je haren waaien, ontdek de mooie fietspaden langs de Walcherse kust of plof neer in het zand om te genieten van de zonnestralen. Het strand is mooi in ieder seizoen!

    Max. aantal personen: 4
    Aantal slaapkamers: 2

    Aantal badkamers: 1
    Opp.: 40m2

    Accommodatie
    Het appartement ligt op de begane grond in een kleinschalig complex en is huisdiervrij. De woonkamer grenst aan het terras met een tuinset en twee ligstoelen. Hier kijk je uit over de grote, gezamenlijke tuin die op het zuiden gelegen is. Een perfecte plek voor zonnen of spelen. De kleine keuken is voorzien van een magnetron, oven, koelkast met vriesvakje, Nespresso-koffiemachine en een waterkoker. Er zijn twee slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed, de tweede met een stapelbed. De badkamer is voorzien van douche en wastafel en toilet. 

    Er is een berging aanwezig, waar fietsen gestald kunnen worden. Er hoort 1 parkeerplaats bij de accommodatie. 

     


    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet