Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Poort van Amsterdam - Luxe 6 persooons vakantiehuis op vakantiepark vlakbij Amsterdam

Uitdam, Nederland

luxe-6-persooons-vakantiehuis-op-vakantiepark-vlakbij-amsterdamluxe-6-persooons-vakantiehuis-op-vakantiepark-vlakbij-amsterdamluxe-6-persooons-vakantiehuis-op-vakantiepark-vlakbij-amsterdamluxe-6-persooons-vakantiehuis-op-vakantiepark-vlakbij-amsterdamluxe-6-persooons-vakantiehuis-op-vakantiepark-vlakbij-amsterdam
Favoriet 
     
     

    v.a. 548

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Poort van Amsterdam - Luxe 6 persooons vakantiehuis op vakantiepark vlakbij Amsterdam in Uitdam

    Dit luxe zespersoons en geschakelde vakantiehuis bevindt zich op een prachtig vakantiepark aan het Markermeer op korte afstand van Amsterdam. Vakantiepark Poort van Amsterdam beschikt over een prachtige jachthaven met daarbij een sfeervol café-restaurant waar u kunt genieten van het zomerse zonnetje en tegelijkertijd van de Hollandse vergezichten over het water. Voor de kinderen is er een indoor speelhal en een speeltuin. Zwemmen kan in het verwarmde binnenbad. Verder is er een midgetgolfbaan en worden er fietsen verhuurd. Op korte afstand liggen de Zuiderzeesteden Monnickendam, Edam-Volendam en Hoorn die zeker een bezoek waard zijn tijdens uw vakantie op dit unieke park.

    Het vakantiehuis heeft een ruime zit-/eetkamer met open keuken. De open keuken is ingericht met compleet inventaris, vaatwasser, koelkast, filterkoffiezetapparaat, vierpits kookstel en combimagnetron. Het vakantiehuis beschikt over één tweepersoons slaapkamer met badkamer op de begane grond. De badkamer beschikt over een douche en wastafel en er is een apart toilet aanwezig. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime tweepersoons slaapkamers, een badkamer met douche en er is een apart toilet aanwezig.Via de openslaande tuindeuren komt u op het terras met tuin. Het terras beschikt over tuinmeubelen met tuinstoelkussens, waar u optimaal kunt genieten van uw vakantie. Tevens heeft u de beschikking over één eigen parkeerplaats.Met voorkeur te boeken (zie voorkeurskosten):Ligbad

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn