Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Tubbergen

Tubbergen, Nederland

groepsaccommodatie-tubbergengroepsaccommodatie-tubbergengroepsaccommodatie-tubbergengroepsaccommodatie-tubbergengroepsaccommodatie-tubbergen
Favoriet 
 
 

v.a. 919

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Tubbergen in Tubbergen

Rust, ruimte en privacy, midden in de natuur van een Twents landgoed. Deze groepsaccommodatie is gelegen op het eeuwenoude boerenerf met in Saksische stijl gebouwde schuren. Het huis is compleet ingericht.

Deze groepsaccommodatie is gelegen op het eeuwenoude boerenerf met in Saksische stijl gebouwde schuren. Het huis is compleet ingericht met een keuken annex eetkamer, een grote zitkamer met haardkachel, twee badkamers en zes slaapkamers. Geschikt voor groepen tot 12 personen voor (korte) vakanties met familie en vrienden, cursussen, zakelijke relaties, studie of vorming. Voor kleinere gezelschappen is het huis ook intiem genoeg. Buiten is veel ruimte met uitzicht op de (nieuwe) boomgaard.

Een groepsaccommodatie in Overijssel met groot grasveld 

Beneden in de hal is de toegang tot de slaapkamer met 2 losse bedden. De eetkeuken is gesitueerd in de deel met uitzicht op het erf. De keuken is compleet ingericht. In de bijkeuken is veel opslagruimte met daarachter het toilet en de douche. Aan de voorkant ligt de grote zitkamer met moderne banken en stoelen voor de houtkachel. Ronde zittafel voor spelletjes e.d. Een tv met dvd-speler en radio/cd-speler is aanwezig. Het huis is geheel voorzien van centrale verwarming. Op de verdieping is een badkamer en er zijn 5 slaapkamers; in een van deze kamers is nog een kinderbedje geplaatst. Ruime badkamer met toilet, douche en apart bad. Voor alle bedden zijn dekbedden, hoofdkussens en dekens aanwezig. De slaapkamerramen zijn voorzien van horren en de meeste bedden zijn extra lang. Buiten is er veel ruimte; aan de voor- en achterkant een terras met tuinmeubels. Er is rondom een groot grasveld dat doorloopt in de nieuwe boomgaard. Het huis is met een beukenhaag gescheiden van het boerenerf. Daarnaast is er een barbecue/open vuur plek met houtblokken om op te zitten.

Ontdek samen de mooie natuur van Twente 

De groepsaccommodatie is in 1½ uur rijden vanaf Utrecht of Amsterdam te bereiken en ligt in het hart van Twente, tussen Almelo en Ootmarsum. Genieten van de rust en ruimte die het landgoed biedt, is door de centrale ligging goed te combineren met interessante uitstapjes en korte of lange wandel- en fietstochten in de omgeving. Ontdek de natuur van Twente fietsend of wandelend over het Springendal, of vaar met een kano de Dinkel af. Geniet van het buiten zijn tijdens het spelen van het typisch Twentse klootschieten of onderneem een huifkartocht. 

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.119,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 1.119,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn