Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantievilla Terkaple

Terkaple, Nederland

vakantievilla-terkaplevakantievilla-terkaplevakantievilla-terkaplevakantievilla-terkaplevakantievilla-terkaple
Favoriet 
 
 

v.a. 1.078

  • Beoordeeld met een 8.4
  • 4 sterren
  • Max. 16 personen

Bekijk vrije data

Vakantievilla Terkaple in Terkaple

Direct aan het water gelegen landhuis voor groepen tot 16 personen.

Dit prachtige 16-persoons vrijstaande vakantiehuis ligt aan de rand van het dorpje Terkaple, direct aan open vaar- en zwemwater. Op het vakantiepark kun je een sloep huren en zo heerlijk Friesland vanaf het water verkennen.

Een vakantiehuis in Friesland met infrarood sauna

 In deze rietgedekte accommodatie is de verblijfsruimte met de leefkeuken het centrale ontmoetingspunt, waar aan de lange tafels gegeten kan worden. De keuken is compleet ingericht, zie ook keukenvoorzieningen. De woning heeft twee zithoeken waar je naar keuze TV kunt kijken. Op de begane grond zijn twee ruime slaapkamers en suite. Op de verdieping bevinden zich 6 slaapvertrekken, twee badkamers met douche, toilet- en badmeubel en een infrarood sauna. Kinderstoel en kinderbedje te huur. De groepsaccommodatie ligt direct aan het water met een enorme kade om het grasveld, voorzien van een groot terras met lounge banken.

Een groepsaccommodatie met diverse watersport mogelijkheden

De waterrijke omgeving is uiteraard uitermate geschikt voor het beoefenen van diverse watersporten, maar natuurlijk kun je  hier ook fantastisch fietsen en wandelen. Je kunt sloepen, kayaks, polyvalken en kano's huren. Ontdek het fraaie Friese landschap, en vaar naar het Sneekermeer of bezoek Sneek met de bekende Waterpoort. Voor culturele activiteiten bezoek je het Kameleondorp Terherne of het Douwe Egberts museum in Joure. In Joure (op fietsafstand) is ook een prachtig tropisch zwembad.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.553,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 2.153,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 1.553,-   Boek
Van 17-06-2024 t/m 21-06-2024 (4 dagen) 1.553,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn