Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Singlereis Wandelweekend in de Kop van Overijssel

Steenwijk, Nederland

singlereis-wandelweekend-in-de-kop-van-overijsselsinglereis-wandelweekend-in-de-kop-van-overijsselsinglereis-wandelweekend-in-de-kop-van-overijsselsinglereis-wandelweekend-in-de-kop-van-overijsselsinglereis-wandelweekend-in-de-kop-van-overijssel
Favoriet 
     
     

    v.a. 219

    • Beoordeeld met een 8.3

    Bekijk vrije data

    Singlereis Wandelweekend in de Kop van Overijssel in Steenwijk

    3-daagse Rondreis naar Overijssel bij Singlereis Wandelweekend in de Kop van Overijssel

    Op de grens van Overijssel, Friesland en Drenthe, op een prachtig landgoed van 14 hectare, ligt het gastvrije Buitengoed Fredeshiem. Het hotel ligt temidden van het schitterende, bosrijke gebied van de Weerribben Wieden en vormt een geweldige uitvalsbasis voor onze Singlereis Wandelweekend in de Kop van Overijssel (voorheen Singlereis Wandelweekend in de Weerribben). Geniet van het glooiende landschap met bossen, eeuwenoude lanen, graslanden, een hoogveenvennetje, het gezellige oude stadje Steenwijk, landgoederen, grafheuvels en monumenten uit een ver verleden. Natuurlijk nemen we óók de tijd om zo nu en dan ergens neer te strijken voor een welverdiend kopje koffie. Geniet van een gezellig, afwisselend én sportief weekendje weg. Pak in die wandelschoenen en wandel met ons mee!

    Faciliteiten

    • ,
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet