Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ582 Vakantiehuis Stavenisse

Stavenisse, Nederland

vz582-vakantiehuis-stavenissevz582-vakantiehuis-stavenissevz582-vakantiehuis-stavenissevz582-vakantiehuis-stavenissevz582-vakantiehuis-stavenisse
Favoriet 
 
 

v.a. 363

  • Beoordeeld met een 7.8
  • 4 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

VZ582 Vakantiehuis Stavenisse in Stavenisse

Gezellig en ruim 6-persoons vakantiehuis in Stavenisse op Tholen, bij de Oosterschelde

Op recreatiepark Oud Kempen in Stavenisse op Tholen kunt u deze , geschakelde 6-persoons vakantiehuis huren. Het is een gezellig huis welke volledig en comfortabel is ingericht en het heeft onder andere een overdekt terras als ook een ruime, volledig omheinde tuin zodat de kinderen en honden(max 2) probleemloos buiten kunnen spelen.  Het huisje is NIET geschikt voor rolstoelgebruikers en minder validen.

Stavenisse ligt op loopafstand van de Oosterschelde waar zeer veel watersportactiviteiten mogelijk zijn zoals zwemmen, surfen en zeilen. Het is een zeer mooie omgeving voor het maken van lange wandelingen of fietstochten en de vele weggetjes leiden u langs de mooiste plekjes. Diverse steden zoals Antwerpen, Bergen op Zoom en Rotterdam zijn eenvoudig te bereiken en bieden u veel evenementen en bezienswaardigheden voor als u een dagje verder weg wilt gaan.

Het recreatiepark heeft onder andere een receptie, een eetcafé, een speelveld en een tennisbaan en in de zomer kunt u gebruik maken van het openluchtzwembad.
Kom dus snel genieten van een prachtige vakantie met uw familie, vrienden en kinderen in dit gastvrije vakantiehuis in Stavenisse op Tholen.


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg