Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Soest

Soest, Nederland

groepsaccommodatie-soestgroepsaccommodatie-soestgroepsaccommodatie-soestgroepsaccommodatie-soestgroepsaccommodatie-soest
Favoriet 
 
 

v.a. 1.432

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Soest in Soest

Mooie Zweedse houtstapelwoning, rustig gelegen aan een weiland op een kleinschalig bungalowpark, voor 8 personen.

Midden in het bos ligt deze bungalow voor 8 personen.

Een groepsaccommodatie in Utrecht in de natuur

Je hebt de beschikking over een sfeervolle woonkamer met open keuken en tuindeuren naar het terras. Op de begane grond is er een toilet met wastafel.
De keuken is uitgerust met keramische kookplaat, vaatwasser, en combimagnetron. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers met elk 2 boxspringbedden die tegen elkaar geplaatst kunnen worden. Deze accommodatie beschikt over 1 badkamer op de eerste verdieping met ligbad, douche, wastafel en toilet. In het souterrain bevinden zich nog eens 2 slaapkamers met elk 1 boxspringbed. De slaapkamers in de souterrain hebben grote ramen. Eventueel kan één kamer in de souterrain ook als kantoor of speelruimte gebruikt worden waarbij er internetaansluiting beschikbaar is. In het souterrain bevinden zich nog een wasmachine en een wasdroger. Zowel de begane grond als het souterrain heeft vloerverwarming. De slaapkamers op de verdieping zijn voorzien van topkoeling.

Met z'n allen naar de Utrechtse Heuvelrug


In deze accommodatie, prachtig verscholen gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug en tegen de Soester zandverstuivingen, ben je verzekerd van een onvergetelijke vakantie. Op wandelafstand zijn een authentieke kaasboerderij en museumboerderij "het Gagelgat" gevestigd en kunt u boerengolf spelen. DierenPark Amersfoort, Amersfoorts bosbad en Het Nationaal Militair Museum grenst aan "ons" bos. Gezellig midgetgolfen op Europa's mooiste midgetgolfbanen, en daarna lekker pannenkoeken eten met het hele gezin in het pittoreske dorpje Lage Vuursche. Voor de avonturiers is het Klimbos ook zeker een aanrader. Bent u een paardenliefhebber? Dan mag een bezoekje aan Het Nationaal Rusthuis 't Paardenkamp zeker niet ontbreken tijdens uw verblijf. Het ligt om de hoek!
Dit is hét perfecte startpunt voor een gezellige picknick, mountainbike-avontuur of een mooie wandeling door de veelzijdige natuur. Wist u dat de bossen direct achter ons landgoed een enorme inspiratiebron voor beroemde kunstschilders als Escher en Rien Poortvliet zijn geweest?
Het park zelf heeft diverse faciliteiten waaronder 2 speeltuinen en een sauna, alle overige faciliteiten vindt u in de directe omgeving. Op slechts één km afstand vindt u meerdere uitstekende restaurants, een winkelcentrum met een grote supermarkt en een ambachtelijke bakker.
Of u nu alleen maar van de rust en direct omringende natuur wilt genieten, of dat u er liever op uit trekt om cultuur te snuiven, bijvoorbeeld in de fraaie Middeleeuwse binnenstad van Amersfoort, hier bent u verzekerd van een veelzijdige en onvergetelijke vakantie.

Vakantiehuis huren in Utrecht? Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.432,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg